Apostelhoeve Cuvee XII

Apostelhoeve Cuvee XII (doos van 6 flessen)

Apostelhoeve Pinot Gris wijn

Apostelhoeve Pinot Gris (doos van 6 flessen)

Apostelhoeve Müller-Thurgau (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
AP-MT6

Apostelhoeve Müller-Thurgau

Apostelhoeve Müller-Thurgau is een heerlijke witte Nederlandse wijn van het wijnhuis Apostelhoeve. Deze wijn is gemaakt van Müller-Thurgau druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 9°C en 12°C.

Apostelhoeve 

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakte na de Middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal in Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont Nederlands oudste en een van de grootste wijndomeinen van Nederland, De Apostelhoeve. Dit wijndomein, inmiddels ruim 10 hectare groot, levert zes mooie, droge witte wijnen namelijk: de Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot-gris, Pinot-gris barriques en de Apostelhoeve Cuvée XII plus twee mousserende wijnen: Apostelhoeve Riesling Brut en Apostelhoeve Cuvée XII Brut.

Apostelhoeve Müller-Thurgau

Is een heerlijke Limburgse wijn, fris en tegelijk mild. In zijn aroma's gaan citrusfruit, voorjaarsbloemetjes en een snufje kruiden fraai en evenwichtig met elkaar samen.

Wijn - Spijs

Heerlijke als aperitief, bij salades of lichte visgerechten. 

Meer informatie
Product Apostelhoeve Müller-Thurgau
Land Nederland
Producent Apostelhoeve
Type Witte wijn
Regio Limburg
Druivensoort Müller-Thurgau
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl