Sartori Corte Brà Amarone

Sartori Corte Brà Amarone (doos van 6 flessen)

Beni di Batasiolo Barolo

Beni di Batasiolo Barolo (doos van 6 flessen)

Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei (doos van 6 flessen)

€ 109,50
SKU
FOUR-2070911

Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei

Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei is een witte wijn van Beni di Batasiolo uit Piemonte Italië. Deze witte wijn is gemaakt van Moscato druiven.

Beni di Batasiolo

Is het verhaal van de Dogliani familie. Deze familie leeft al vijf generaties in de wijnwereld in het Italiaanse Langhe-district, waarbij de wijngaarden enorm hebben bijgedragen aan het wereldberoemd maken van Italiaanse wijnen. In deze landen met schuin licht en gesluierde nevels heeft de familie Dogliani de vele veranderingen in de recente geschiedenis van de wijngaarden doorgemaakt, die de afgelopen vijftig jaar misschien meer transformaties hebben meegemaakt dan in de eeuwen daarvoor. In 1978 kocht de familie Dogliani de historische Kiola-wijnmakerij met zijn zeven 'beni' of 'landgoed' in de internationaal gerenommeerde zone voor de teelt van de gevierde Nebbiolo da Barolo-druif. Dit is een plek waar traditioneel het idee van 'beni' tastbare waarde aanneemt: de wijnstokken, de boerderijen, de mensen die er wonen en werken en het landschap van zachte, glooiende heuvels en geordende wijngaarden. Dit is de ervaring die de wijnen van de Langhe de wereld altijd hebben geboden.

Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei

Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei, een Italiaanse wijn uit Piemonte, heeft een strogele kleur met een gouden schijnsel. Deze moscato d'Asti wijn bezit een rijpe, zoetige, licht bloemige geur met zuiver aroma van de Moscato druif. Fris, fijn, zoet, sappig en aanhoudend van smaak.

Wijn - Spijs

Deze Moscato d'Asti is voortreffelijk bij zoete hapjes, gebak en nagerechten met fruit.

Meer informatie
Product Batasiolo Moscato d'Asti BOSC DLA Rei
Land Italië
Producent Beni di Batasiolo Vini
Type Witte wijn
Regio Piemonte
Druivensoort Muscat
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 18,25
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl