Belgische bonbons luxe giftbox 500 gram

Belgische bonbons gesorteerd in 500 gram giftbox

Wijs en Zonen Darjeeling Melange

Wijs en Zonen Darjeeling Melange Thee (4 pakken thee van 227 gram)

Belgische Bonbons gesorteerd 250 gram

€ 9,75
SKU
SL-BB250

Belgische Pralines

Onze Belgische pralines verdienen de beste chocolade. Drie generaties lang werkt Caluwé met Belgische chocolade van Barry Callebaut. Voor die volle chocoladesmaak gebruiken ze 100% duurzaam geteelde cacaobonen uit Ivoorkust. Deze cacao wordt biologisch geteeld en gefermenteerd en ze garanderen de cacaoboer ook een eerlijke prijs voor zijn harde werk. Deze uitstekende Belgische pralines zijn daarom gemaakt van duurzame, eerlijke en bovenal heerlijke chocolade.

Verkrijgbaar in stijlvolle luxe dozen en ballotins voor het ideale cadeau!

Belgische bonbons

Wil je bonbons proeven van 100% Belgische chocolade? Le Connaisseur verkoopt Belgische bonbons van topkwaliteit. Onze bonbons zijn 100% natuurlijk, bereid met pure cacaoboter van Callebaut. 

Caluwé gebruikt Fair Trade Chocolade!

De Belgische pralines die Caluwé vandaag maakt zijn het resultaat van bijna 50 jaar vakmanschap. Toen Georges en Julie Caluwé in 1968 besloten om een pralinebedrijfje op te starten, konden ze nooit vermoeden dat Caluwé enkele decennia later zou exporteren naar meer dan twintig landen. Ambachtelijk vakmanschap krijgt nog steeds de plaats die het verdient binnen de hedendaagse productiemethodes. Mens en machine gaan hand in hand. Alleen zo krijgen de pralines van Caluwé hun authentieke heerlijke smaak en de verfijnde afwerking. Om deze belofte waar te maken, beschikt Caluwé over een team van meer dan 40 gespecialiseerde medewerkers, waaronder meerdere gediplomeerde chocolatiers.

Meer informatie
Product naam Belgische Bonbons gesorteerd 250 gram
Aantal 1