Frescobaldi Castel Giocondo Brunello di Montalcino

Frescobaldi CastelGiocondo Brunello di Montalcino (doos van 6 flessen)

Barbi Brunello di Montalcino

Fattoria dei Barbi Brunello di Montalcino (doos van 6 flessen)

Belpoggio Brunello di Montalcino (doos van 6 flessen)

€ 239,70
SKU
MON-32999

Belpoggio Brunello di Montalcino

Belpoggio Brunello di Montalcino is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Belpoggio van Sangiovese druiven.

Belpoggio

Ten zuiden van Montalcino en op 800 meter van de St. Antimo-abdij van Castelnuovo dell'Abate ligt Belpoggio, een landgoed van ongeveer 24 hectare, waarvan de helft is gewijd aan rode wijn uit Sangiovese en olijfgaarden die het resterende deel beslaan. Met uitzicht op de Val D'Orcia en met een schitterend uitzicht op de berg Amiata, herbergt de onlangs gerenoveerde boerderij van het pand een gloednieuwe wijnkelder uitgerust met geavanceerde wijnbereidingstechnologie en een perfecte rijpingkelders. De wijngaarden hoogte (is ongeveer 100 meter) en de Zuid-West positionering maakt deze wijn uniek terwijl het volledig milieuvriendelijk is.

Belpoggio Brunello di Montalcino

Belpoggio Brunello di Montalcino is diep robijnrood van kleur. Deze wijn heeft een geur van sigarendozen, bloemen, bessen, viooltjes, rozijnen, kruiden, ceder, jam en een rokerigheid. Verleidelijk, zacht en romig van smaak met tonen van bosbessen en bramen.

Wijn - Spijs

Verrukkelijke wijn bij stevig, geroosterd vlees, groot braadvlees van lam of rund, gekruid varkensvlees, wild en gevogelte met rijke sauzen, stoofschotels, ragout met paddenstoelen en stevig gerijpte kazen.

Meer informatie
Product Belpoggio Brunello di Montalcino
Land Italië
Producent Belpoggio - Bellussi
Type Rode wijn
Regio Toscane
Druivensoort Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 39,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl