Kellerei Bozen Chardonnay

Kellerei Bozen Chardonnay (doos van 6 flessen)

Bennati Pinot Grigio I Gadi (doos van 6 flessen)

€ 47,70
SKU
TP-400000

Bennati Pinot Grigio I Gadi

Bennati Pinot Grigio I Gadi is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door Casa Vinicola Bennati van Pinot Grigio druiven.

Casa Vinicola Bennati

Antonio Bennati werd geboren in 1870 in Cazzano di Tramigna, op slechts een paar kilometer van Soave. "Toni Recioto", zoals hij werd genoemd ter ere van de rozijnenwijn met die naam, begon op jonge leeftijd met het produceren en verkopen van wijn in de beroemde flessen in rieten manden. Hij werd gevolgd door zijn zoon Annibale, die in 1920 het wijnhuis Cantine Bennati oprichtte. We zijn al meer dan 140 jaar een groot wijnhuis en vertellen het verhaal van de wijnen van Valtramigna.

Bennati Pinot Grigio I Gadi

Bennati Pinot Grigio I Gadi is een verrassende Italiaanse witte wijn door zijn fijne zuurgraad, heerlijke intensiteit en rijke body. Deze bijzondere Pinot Grigio, afkomstig van de heuvels van Verona, heeft een strogele kleur met koperen nuances, die deze wijn interessant en uitzonderlijk maken. Een licht bouquet van appels, citroen en perzik, met daarnaast nuances van honing en mineralen.

Wijn - Spijs

Deze wijn kan gedronken worden bij alle soorten gerechten, maar komt het best tot zijn recht bij visgerechten, gegrilde groenten, kreeft met rijke sauzen, wildgerechten of gerijpte schapenkazen.

Meer informatie
Product Bennati Pinot Grigio I Gadi
Land Italië
Producent Casa Vinicola Bennati
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 7,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl