Beringer Private Reserve Cabernet Sauvignon

Beringer Private Reserve Cabernet Sauvignon

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

€ 95,70
SKU
FOUR-1680080

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon is een heerlijke Californische rode wijn van Beringer uit Napa Valley California. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Beringer

Beringer Vineyards werd in 1876 opgericht door de gebroeders Frederick en Jacob Beringer. Zij emigreerden in de 19e eeuw vanuit Duitsland naar de Verenigde Staten en richtten daar in Californië het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer op. De wijngaarden van Beringer zijn de oudste wijngaarden van heel Napa Valley en zijn altijd in bedrijf gebleven. Beringer is ook het langste, voortdurend opererende wijnhuis in Californië. Zelfs de wijnmakers van Beringer gaan lang mee: de huidige wijnmaker is Mark Beringer, de achter achter kleinzoon van Jacob Beringer. Dit is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken.

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon 

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon is barstend van sappig, donker fruit en intense cassisgeuren die de bakkruiden en vanillearoma's aanvullen. Door de gestructureerde tannines en de lange afdronk is dit onmiskenbaar een Californische Cabernet, om onmiddellijk van te genieten.

Wijn – Spijs

Deze Californische Cabernet Sauvignon is te combineren met veel gerechten. Van een elegant gerecht met eend tot een hartige barbecue van varkensribben. Ook geschikt als een heerlijke borrel wijn.

Meer informatie
Product Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon
Land Californië
Producent Beringer Vineyards
Type Rode wijn
Regio Napa Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 15,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl