Schug Chardonnay Carneros

Schug Chardonnay Carneros (doos van 6 flessen)

Marimar Estate Chardonnay La Masia

Marimar Estate Chardonnay La Masia (doos van 6 flessen)

Beringer Founders Estate Chardonnay (doos van 6 flessen)

€ 94,50
SKU
FOUR-1680140

Beringer Founders Estate Chardonnay

Is een heerlijke Californische witte wijn van wijnhuis Beringer uit Napa Valley California. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Beringer

Beringer Vineyards werd in 1876 opgericht door de gebroeders Frederick en Jacob Beringer. Zij emigreerden in de 19e eeuw vanuit Duitsland naar de Verenigde Staten en richtten daar in Californië het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer op. De wijngaarden van Beringer zijn de oudste wijngaarden van heel Napa Valley en zijn altijd in bedrijf gebleven. Beringer is ook het langste, voortdurend opererende wijnhuis in Californië. Zelfs de wijnmakers van Beringer gaan lang mee: de huidige wijnmaker is Mark Beringer, de achter achter kleinzoon van Jacob Beringer. Dit is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken.

Beringer Founders Estate Chardonnay

Deze Californische witte wijn bezit de perfecte combinatie van peer, appel en rijpe tropische fruitgeuren, met een hint van citrus en een klassieke ronde smaak.

Wijn - Spijs

Een perfecte begeleider van gegrilde kip of vis, maar door de rijpe, zuivere geuren en lange afdronk ook heerlijk bij een mooie risotto.

Meer informatie
Product Beringer Founders Estate Chardonnay
Land Californië
Producent Beringer Vineyards
Type Witte wijn
Regio Napa Valley
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 15,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl