Bolla Rhetico Amarone della Valpolicella

Bolla Rhetico Amarone della Valpolicella (doos van 6 flessen)

Bertani Amarone della Valpolicella Valpantena

Bertani Amarone della Valpolicella Valpantena (doos van 6 flessen)

Bertani Amarone Classico Della Valpolicella (doos van 3 flessen)

€ 293,85
SKU
WAL-29779

Bertani Amarone Classico Della Valpolicella

Bertani Amarone is een Italiaanse rode wijn uit Veneto van wijnhuis Bertani. Deze wijn is gemaakt van Corvina en Rondinella druiven.

Cantine Bertani

Met meer dan 200 hectare wijngaarden in de meest geschikte gebieden van de provincie Verona, is Bertani vandaag de dag een solide wijnbedrijf. Er zijn twee historische wijnhuizen, een in Grezzana, de huidige basis en het kloppende hart van het bedrijf, waar vinificatie, botteling en verzending worden uitgevoerd, en Tenuta Novare in Arbizzano di Negrar, in het hart van het Valpolicella Classica-gebied, de bakermat van grote rode wijnen zoals Amarone en Valpolicella Classico Superiore.

Als een icoon van Italiaanse wijn in de wereld, combineert Bertani typiciteit van inheemse druivensoorten met voortdurende verbetering in de wijngaarden en aandacht voor het terroir.

Respect voor traditie wordt gecompenseerd door innovatie en groot zakelijk inzicht om de hoogste kwaliteit te bereiken: dit zijn de fundamentele principes van het wijnhuis, vandaag ook het referentiepunt voor de grote nationale groep: Bertani Domains.

Bertani Amarone Classico Della Valpolicella

Bertani Amarone Classico Della Valpolicella is diep granaat rood van kleur. De wijn heeft een rijkgeschakeerde, intense en complexe geur van kersen, pruimen, vanille, specerijen, gedroogd fruit, tabak en amandel. Krachtig, zacht en soepel van smaak met zachte tannines, een elegante bittertoets en een enorme lengte.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij stevige vleesgerechten, gebraden hazenrug, ree en wild zwijn, lamsbout klassiek, gekruid varkensvlees, stoofschotels, ragout met paddenstoelen, rijke pasta´s en stevig gerijpte kazen.

Meer informatie
Product Bertani Amarone Classico Della Valpolicella
Land Italië
Producent Bertani
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 97,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl