Bertani Amarone della Valpolicella Valpantena

Bertani Amarone della Valpolicella Valpantena (doos van 6 flessen)

Badia a Coltibuono Chianti Classico

Badia a Coltibuono Chianti Classico (doos van 6 flessen)

Bertani Due Uve (doos van 6 flessen)

€ 83,70
SKU
WAL-44300

Bertani Due Uve

Bertani Due Uve is een Italiaanse witte wijn uit Veneto van wijnhuis Bertani. Deze wijn is gemaakt van Pinot Grigio en Sauvignon Blanc druiven.

Cantine Bertani

Met meer dan 200 hectare wijngaarden in de meest geschikte gebieden van de provincie Verona, is Bertani vandaag de dag een solide wijnbedrijf. Er zijn twee historische wijnhuizen, een in Grezzana, de huidige basis en het kloppende hart van het bedrijf, waar vinificatie, botteling en verzending worden uitgevoerd, en Tenuta Novare in Arbizzano di Negrar, in het hart van het Valpolicella Classica-gebied, de bakermat van grote rode wijnen zoals Amarone en Valpolicella Classico Superiore.

Als een icoon van Italiaanse wijn in de wereld, combineert Bertani typiciteit van inheemse druivensoorten met voortdurende verbetering in de wijngaarden en aandacht voor het terroir.

Respect voor traditie wordt gecompenseerd door innovatie en groot zakelijk inzicht om de hoogste kwaliteit te bereiken: dit zijn de fundamentele principes van het wijnhuis, vandaag ook het referentiepunt voor de grote nationale groep: Bertani Domains.

Bertani Due Uve

Bertani Due Uve is fonkelend lichtgeel van kleur, met een fractie groen. De wijn heeft een vitale geur met frisse fruittonen en een lichte bloemigheid. Elegant en verrassend stevig van smaak met milde zuren en een goede balans.

Wijn - Spijs

Verrukkelijke wijn bij antipasti, fijne ham met vijgen of meloen, spaghetti alla vongole, gerookte spijzen, risotto, wit vlees, gevogelte, diverse kazen en als aperitief.

Meer informatie
Product Bertani Due Uve
Land Italië
Producent Bertani
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris, Sauvignon Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 13,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl