Billecart-Salmon Brut Réserve

Billecart-Salmon Brut Réserve (doos van 3 flessen)

Billecart-Salmon Brut Réserve

Billecart-Salmon Brut Réserve

Billecart-Salmon Brut Rosé (doos van 3 flessen)

€ 251,85
SKU
RES-0929003

Billecart-Salmon Brut Rosé

Billecart-Salmon Brut Rosé is licht roze van kleur met gouden schitteringen en bezit een aanhoudende rustige mousse. Subtiele en verleidelijke neus met elegante en frisse aroma’s van rode vruchtjes. Verrassend fris en elegant op de tong, uitstekend evenwicht. Ooit vooral door vrouwen geliefd, deze rosé weet ook het hart van de meeste mannen te veroveren door zijn frisheid, evenwicht en delicate smaak.

Wijn - Spijs

Ideaal als romantisch aperitief, deze rosé champagne combineert bijzonder goed met gerechten waarin rode vruchten verwerkt zijn, hartig of fris zoet. Beproefde combinaties: wilde zalm, zeekreeft, langoest, rivierkreeften, langoustines, garnalen, salades met koud gevogelte of wit vlees met frambozen en of aardbeien, sushi en sashimi (zonder wasabi en gepekelde gember).

91 punten International Wine Cellar, 90 punten Robert Parker Wine Advocate, 90 punten Wine Spectator. 

Champagne Billecart Salmon

Het levensverhaal van Champagne-huis Billecart-Salmon begon in 1818 met het huwelijk tussen Nicolas François Billecart en Elisabeth Salmon. Bijna 200 jaar later, koestert de 7'e generatie nog dezelfde filosofie: finesse, evenwicht en elegantie. Gelegen in Mareuil-sur-Aÿ, Billecart-Salmon wordt wereldwijd door sommeliers en grote chefs geroemd om de gastronomische inzetbaarheid en betrouwbaarheid van zijn champagnewijnen.

Meer informatie
Product Billecart-Salmon Brut Rosé
Land Frankrijk
Producent Billecart Salmon
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 83,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl