Bouchard Bourgogne Réserve Blanc

Bouchard Père & Fils Bourgogne Réserve Blanc (doos van 6 flessen)

Bouchard Père & Fils Bourgogne Rouge La Vignée

Bouchard Père & Fils Bourgogne Rouge La Vignée (doos van 6 flessen)

Bouchard Père & Fils Bourgogne Réserve Rouge (doos van 6 flessen)

€ 131,70
SKU
ORB-45051

Bouchard Père & Fils Bourgogne Réserve Rouge

Is een heerlijke rode Franse Bourgogne wijn van het Domaine Bouchard Père & Fils uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Domaine Bouchard Père & Fils

In de loop van de tijd heeft Bouchard Père & Fils door het verwerven van verschillende wijnbedrijven met veel zorg en geduld een groot domaine in Côte-d'Or opgebouwd. Vandaag de dag telt het landgoed 130 hectare wijngaarden, waarvan er 12 zijn geclassificeerd als Grand Cru en 74 geclassificeerd als Premier Cru. Bouchard Père & Fils is een voorbeeld van een uniek Bourgondisch erfgoed, met een grote diversiteit en een keur aan prestigieuze appellaties: Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l'Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières namen met een grote geschiedenis. Hier worden geweldige Bourgogne wijnen gemaakt.

Bouchard Père & Fils Bourgogne Réserve Rouge

Is een helderrode Bourgogne wijn die geurt naar rood fruit. In de smaak smelten fruitige en licht kruidige aroma's samen. Fris, zeker niet zwaar maar met body. Bourgogne Rouge zoals hij hoort te zijn

Wijn - Spijs

Charcuterie (fijne vleeswaren), paté Kip: cocq au vin en allerlei gevogelte gerechten, salade met eendenborst, vis: geroosterde zwaardvis, wit vlees: lichte kalfs- en fijne varkensvleesgerechten, vegetarisch: gebakken paddenstoelen, pasta: met ham en kaas.

Meer informatie
Product Bouchard Père & Fils Bourgogne Réserve Rouge
Land Frankrijk
Producent Bouchard Père & Fils
Type Rode wijn
Regio Bourgogne
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 21,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl