Bouchard Beaune Teurons Premier Cru

Bouchard Père & Fils Beaune Teurons Premier Cru (doos van 6 flessen)

Bouchard Gevrey-Chambertin

Bouchard Père & Fils Gevrey-Chambertin (doos van 6 flessen)

Bouchard Père & Fils Le Corton Grand Cru (doos van 6 flessen)

€ 497,70
SKU
ORB-41585

Bouchard Père & Fils Le Corton Grand Cru

Is een heerlijke rode Franse Bourgogne wijn van het Domaine Bouchard Père & Fils uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Domaine Bouchard Père & Fils

In de loop van de tijd heeft Bouchard Père & Fils door het verwerven van verschillende wijnbedrijven met veel zorg en geduld een groot domaine in Côte-d'Or opgebouwd. Vandaag de dag telt het landgoed 130 hectare wijngaarden, waarvan er 12 zijn geclassificeerd als Grand Cru en 74 geclassificeerd als Premier Cru. Bouchard Père & Fils is een voorbeeld van een uniek Bourgondisch erfgoed, met een grote diversiteit en een keur aan prestigieuze appellaties: Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l'Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières namen met een grote geschiedenis. Hier worden geweldige Bourgogne wijnen gemaakt.

Bouchard Père & Fils Le Corton Grand Cru

Heeft een intens bouquet met geuren van fruit, kruiden en tonen van hout. Door zijn structuur en krachtige smaak moet men een beetje geduld hebben met deze wijn om hem de gelegenheid te geven alle eigenschappen die deze grote wijn in zich heeft tot ontwikkeling te laten komen.

Ligging wijngaard: De wijngaarden liggen in het gebied Aloxe Corton, Côte de Beaune en Côte d'Or. De bodem bestaat uit kiezelachtige, kalkhoudende klei.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij gebraden rood vlees, rood vlees in een saus, wilde vogels en niet al te sterke kaassoorten.

 

Meer informatie
Product Bouchard Père & Fils Le Corton Grand Cru
Land Frankrijk
Producent Bouchard Père & Fils
Type Rode wijn
Regio Bourgogne
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 82,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl