Bouchard Meursault Les Clous

Bouchard Père & Fils Meursault Les Clous (doos van 6 flessen)

Bouchard Puligny Montrachet

Bouchard Père & Fils Puligny Montrachet (doos van 6 flessen)

Bouchard Père & Fils Meursault Genevrieres Premier Cru (doos van 6 flessen)

€ 585,00
SKU
ORB-45680

Bouchard Père & Fils Meursault Genevrieres Premier Cru

Is een heerlijke witte Franse Bourgogne wijn van het Domaine Bouchard Père & Fils uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Domaine Bouchard Père & Fils

In de loop van de tijd heeft Bouchard Père & Fils door het verwerven van verschillende wijnbedrijven met veel zorg en geduld een groot domaine in Côte-d'Or opgebouwd. Vandaag de dag telt het landgoed 130 hectare wijngaarden, waarvan er 12 zijn geclassificeerd als Grand Cru en 74 geclassificeerd als Premier Cru. Bouchard Père & Fils is een voorbeeld van een uniek Bourgondisch erfgoed, met een grote diversiteit en een keur aan prestigieuze appellaties: Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l'Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières namen met een grote geschiedenis. Hier worden geweldige Bourgogne wijnen gemaakt.

Bouchard Père & Fils Meursault Genevrieres Premier Cru

Is een geraffineerde wijn, vol zonder zwaar te zijn, met dat typische kenmerk van de Genevrières. Het bouquet van deze witte Bourgogne is subtiel en karakteristiek, verbonden met een hint van hout. Het is een bijzonder weelderige wijn.

Ligging wijngaard: De wijngaarden bevinden zich in Meursault, Côte de Beaune en Côte d'Or. De bodem bestaat uit grindachtige klei en kalk met sporen van ijzer.

Wijn - Spijs

Een heerlijke wijn bij visschotels in een romige saus zoals snoek in een witte botersaus en zalm. Deze wijn heeft als herkomstbenaming Appellation Meursault Premier Cru Contrôlée.

Meer informatie
Product Bouchard Père & Fils Meursault Genevrieres Premier Cru
Land Frankrijk
Producent Bouchard Père & Fils
Type Witte wijn
Regio Bourgogne
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 97,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl