Sartori Amarone Corte Bra

Sartori Amarone Corte Bra (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella (doos van 6 flessen)

€ 167,70
SKU
TP-317021

Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella

Is een Italiaanse rode wijn uit de Veneto regio. Deze rode wijn is een blend gemaakt van 70% Corvina en 30 % Molinara and Rondinella druiven.

Cantina di Soave

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella

Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella is een kostbare wijn gemaakt volgens de oude traditie van Verona. De druiven worden met de hand geoogst op de heuvels van Valpolicella en worden gedroogd op rekken voor ongeveer drie maanden. Deze rode wijn rijpt gedurende 24 maanden in eiken vaten. De wijn heeft een diepe robijnrode kleur met granaatkleurige nuances . Fruitige geur met hints van kersen, zwarte kersen, bessen en chocolade.

Wijn - Spijs

Heerlijk rode wijn bij rood vleesgerechten, wild en gerijpte kazen.

Meer informatie
Product Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 27,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl