Cantina di Soave Poesie Valpolicella Ripasso

Cantina di Soave Poesie Valpolicella Ripasso (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Bardolino

Cantina di Soave Poesie Bardolino (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Soave (doos van 6 flessen)

€ 41,70
SKU
TP-317023

Cantina di Soave Poesie Soave

Cantina di Soave Poesie Soave is een Italiaanse witte wijn uit de Veneto regio. Deze wijn is gemaakt van Garganega druiven.

Cantina di Soave

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Cantina di Soave Poesie Soave

Cantina di Soave Poesie Soave is een droge, witte wijn uit Veneto Italië. Deze wijn is strogeel van kleur en bezit delicate aroma's van onder meer citroen en appel. De smaak is droog, zacht en met een licht, typisch Italiaans amandelbittertje in de afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn om te combineren met voorgerechten, soepen, pasta, vis en wit vlees.

Meer informatie
Product Cantina di Soave Poesie Soave
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Garganega
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 6,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl