Sella Mosca Vermentino la Cala

Sella Mosca Vermentino la Cala (doos van 6 flessen)

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola (doos van 6 flessen)

Pellegrino Cent'are Grillo (doos van 6 flessen)

€ 43,50
SKU
MON-24517

Pellegrino Cent'are Grillo

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Sicilië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Carlo Pellegrino van Inzolia en Chardonnay druiven.

Carlo Pellegrino

Carlo Pellegrino is een echt familiebedrijf waar sinds 1880 al Marsala (versterkte wijn) en stille wijn wordt gemaakt. Inmiddels heeft de zevende generatie de dagelijkse leiding over het bedrijf, zowel in de wijngaarden als in de wijnkelder zwaaien zij de scepter. Respect, zorg, liefde en toewijding hebben altijd centraal gestaan in de lange familiegeschiedenis. Deze waarden zijn doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter. Dat maakt de Pellegrino’s één van de meest gerespecteerde wijn makende families van Sicilië.

Pellegrino Cent'are Grillo

Pellegrino Cent'are Grillo is fonkelend lichtgeel van kleur. De wijn heeft een frisse, zuivere geur met florale tonen, fruitige tonen en nuances van perzik. Aangenaam droog en zacht van smaak met fijne zuren en een fruitige smaak. 

Wijn - Spijs

Voortreffelijke wijn als aperitief, bij vis, antipasti, mediterrane vissoep, scampi's van de gril, (pasta)salades, zwaardvis in wijnsaus en bij gevogelte.

Meer informatie
Product Pellegrino Cent'are Grillo
Land Italië
Producent Cantine Pellegrino
Type Witte wijn
Regio Sicilië
Druivensoort Chardonnay, Insolia
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 7,25
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl