Sella Mosca Vermentino la Cala

Sella Mosca Vermentino la Cala

Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Grillo

€ 7,65
SKU
MON-785128
Pellegrino Cent'are Grillo is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Pellegrino Cent'are Grillo

Pellegrino Cent'are Grillo is een verfrissende witte wijn afkomstig van het wijnhuis Carlo Pellegrino, gelegen in de prachtige regio Sicilië, Italië. Deze wijn is gemaakt van de inheemse Siciliaanse druivensoort Grillo, die gedijt in het warme mediterrane klimaat van het eiland.

De Cent'are Grillo heeft een heldere strogele kleur en onthult een verleidelijk boeket van bloemen, citrusvruchten en rijpe perzik, wat resulteert in een aromatische en uitnodigende wijn.

In de mond is de Pellegrino Cent'are Grillo verfrissend en levendig, met smaken van sappige peren, witte perzik en een vleugje kruidigheid. De wijn heeft een aangename zuurgraad die zorgt voor een evenwichtige en elegante structuur.

Met zijn kenmerkende Siciliaanse karakter en levendige persoonlijkheid is de Pellegrino Cent'are Grillo een heerlijke wijn om te ontdekken en te genieten van de typische smaken van het prachtige Sicilië.

Wijn - Spijs

De Pellegrino Cent'are Grillo is een veelzijdige wijn die perfect is als aperitief of als begeleiding bij lichte visgerechten, schelp- en schaaldieren, salades en zachte kazen. De frisse en fruitige smaken maken het ook een ideale keuze voor warme zomerdagen of ontspannen momenten.

Pellegrino Cent'are Grillo

Pellegrino Cent'are Grillo is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Sicilië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Carlo Pellegrino van Grillo druiven.

Carlo Pellegrino

Carlo Pellegrino is een wijnhuis gevestigd in de prachtige regio Sicilië, Italië. Ze staan bekend om hun voortreffelijke wijnen die de rijke en diverse smaken van het Siciliaanse terroir weerspiegelen. Het wijnhuis heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1880 en wordt al vele generaties door de familie Pellegrino beheerd.

Carlo Pellegrino heeft een breed scala aan wijnen, waaronder witte, rode en dessertwijnen. Ze maken gebruik van zowel inheemse Siciliaanse druivensoorten als internationale variëteiten om wijnen van hoge kwaliteit te produceren die zowel traditioneel als innovatief zijn.

Een van hun meest bekende wijnen is de Marsala, een versterkte wijn die een speciale plaats heeft in de geschiedenis van Sicilië. Daarnaast produceren ze ook heerlijke rode wijnen zoals Nero d'Avola en Syrah, evenals elegante witte wijnen zoals Grillo en Catarratto.

Carlo Pellegrino staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, wat resulteert in wijnen die de ware essentie van Sicilië vastleggen. Hun wijnen worden wereldwijd gewaardeerd en zijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van Italiaanse wijnen die op zoek zijn naar authentieke en smaakvolle ervaringen.

Meer informatie
Product Pellegrino Cent'are Grillo
Land Italië
Producent Cantine Pellegrino
Type wijn Wit
Regio Sicilië
Druivensoort Overige druiven wit
Prijs per fles € 7,65
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1