Cent'are Grillo

Pellegrino Cent'are Grillo (doos van 6 flessen)

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso (doos van 6 flessen)

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola (doos van 6 flessen)

€ 46,50
SKU
MON-785129

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit Sicilië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Carlo Pellegrino van Nero d'Avola druiven.

Carlo Pellegrino

Carlo Pellegrino is een echt familiebedrijf waar sinds 1880 al Marsala (versterkte wijn) en stille wijn wordt gemaakt. Inmiddels heeft de zevende generatie de dagelijkse leiding over het bedrijf, zowel in de wijngaarden als in de wijnkelder zwaaien zij de scepter. Respect, zorg, liefde en toewijding hebben altijd centraal gestaan in de lange familiegeschiedenis. Deze waarden zijn doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter. Dat maakt de Pellegrino’s één van de meest gerespecteerde wijn makende families van Sicilië.

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola, een Italiaanse wijn uit Sicilië, is diep donkerrood van kleur. De wijn heeft een rijke geur van hout, bosvruchten en een fijne amandeltoets. Soepele, volle aanzet met een krachtige voortzetting van fruitige en kruidige tonen gevolgd door een lange afdronk.

Wijn - Spijs

Voortreffelijke wijn bij allerlei vleesgerechten (gegrild of gesmoord) met een stevige saus, stevige pastaschotels, lasagna met paddestoelen en ham en diverse kazen.

Meer informatie
Product Pellegrino Cent'are Nero d'Avola
Land Italië
Producent Cantine Pellegrino
Type Rode wijn
Regio Sicilië
Druivensoort Nero
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 7,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl