Chapoutier Gigondas

Chapoutier Gigondas (doos van 6 flessen)

Chapoutier Hermitage Chante Alouette

Chapoutier Hermitage Chante Alouette (doos van 6 flessen)

Chapoutier Condrieu Invitare (doos van 6 flessen)

€ 287,70
SKU
ORB-43381

Michel Chapoutier Invitare Condrieu 

Is een heerlijke witte Franse Rhône wijn van Michel Chapoutier uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Grenache Blanc, Roussanne, Ugni Blanc en Vermentino druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Michel Chapoutier

Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmakers. In 1990, op de leeftijd van 26 jaar, nam hij het oude in 1808 gestichte en in Tain - l'Hermitage gevestigde familiebedrijf over en bracht de reputatie van het huis naar de top van de Rhône. Zijn wijnen zijn een standaard geworden niet alleen voor Hermitage wijnen maar voor de hele Rhône-vallei.

Het magazine Wine & Spirits noemt hem een levende legende en ook wijngoeroe Robert Parker schreef in The Wine Advocate Michel Chapoutier de hemel in en waardeerde in de afgelopen paar jaar vijf van zijn wijnen met de maximale score van 100 punten!

Invitare Condrieu M. Chapoutier

Is diep goud van kleur met groene reflexen. Een bouquet van exotisch fruit (ananas, lychee) en acacia bloemen en een ietwat rokerige 'touch' als gevolg van de rijping op eikenhout. In de mond vol en evenwichtig met een mooie frisheid en grootse elegantie.

Wijn - Spijs

Schaal- en schelpdieren: krab, kreeft, coquilles, Saint- Jacques en een klassieke gratin van rivierkreeftstaartjes. Oosterse gerechten: niet te hete curry's. Gevogelte: kruidige kipgerechten, kalkoen.

Meer informatie
Product Chapoutier Condrieu Invitare
Land Frankrijk
Producent Maison M. Chapoutier
Type Witte wijn
Regio Rhône
Druivensoort Viognier
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 47,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl