Bouchard Père & Fils Pouilly-Fuissé

Bouchard Père & Fils Pouilly-Fuissé (doos van 6 flessen)

Chapoutier Cornas Les Arènes

Chapoutier Cornas Les Arènes (doos van 6 flessen)

Chapoutier Cotes du Rhone Villages Rasteau (doos van 6 flessen)

€ 129,00
SKU
ORB-45391

Rasteau Côtes du Rhône Villages

Is een heerlijke rode Franse Rhône wijn van Michel Chapoutier uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Grenache Noir, Mourvedre and Syrah druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Michel Chapoutier

Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmakers. In 1990, op de leeftijd van 26 jaar, nam hij het oude in 1808 gestichte en in Tain - l'Hermitage gevestigde familiebedrijf over en bracht de reputatie van het huis naar de top van de Rhône. Zijn wijnen zijn een standaard geworden niet alleen voor Hermitage wijnen maar voor de hele Rhône-vallei.

Het magazine Wine & Spirits noemt hem een levende legende en ook wijngoeroe Robert Parker schreef in The Wine Advocate Michel Chapoutier de hemel in en waardeerde in de afgelopen paar jaar vijf van zijn wijnen met de maximale score van 100 punten!

Michel Chapoutier Rasteau Côtes du Rhône Villages

Deze Rhône wijn heeft een diepe donkerpaarse kleur, een zowel delicate als krachtige neus met een waaier van rijp fruit waaronder rode bessen, zwarte bessen en frambozen. Een echte Vin du Soleil met een prachtige structuur, genereus van smaak en met een groot potentieel.

Wijn - Spijs

Vlees: kruidige rundvleesschotels, vlees van grill of barbecue, spare ribs, chili con carne, stoofschotels, gerechten met schapen- of geitenvlees. Gevogelte: confits van eend of gans. Wild: gerechten met o.a. wild zwijn, ree of haas. Kaas: schapenkaas, blauwschimmelkazen en Friese nagelkaas.

Meer informatie
Product Chapoutier Cotes du Rhone Villages Rasteau
Land Frankrijk
Producent Maison M. Chapoutier
Type Rode wijn
Regio Rhône
Druivensoort Mourvèdre, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 21,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl