Southern Right Sauvignon Blanc

Southern Right Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Chapoutier Crozes Hermitage Petite Ruche

Chapoutier Crozes Hermitage Petite Ruche (doos van 6 flessen)

Chapoutier Hermitage Monier de la Sizeranne (doos van 6 flessen)

€ 555,00
SKU
ORB-41993

Monier de la Sizeranne Hermitage

Is een heerlijke rode Franse Rhône wijn van Michel Chapoutier uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Syrah druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Michel Chapoutier

Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmakers. In 1990, op de leeftijd van 26 jaar, nam hij het oude in 1808 gestichte en in Tain - l'Hermitage gevestigde familiebedrijf over en bracht de reputatie van het huis naar de top van de Rhône. Zijn wijnen zijn een standaard geworden niet alleen voor Hermitage wijnen maar voor de hele Rhône-vallei.

Het magazine Wine & Spirits noemt hem een levende legende en ook wijngoeroe Robert Parker schreef in The Wine Advocate Michel Chapoutier de hemel in en waardeerde in de afgelopen paar jaar vijf van zijn wijnen met de maximale score van 100 punten!

Monier de la Sizeranne Hermitage M. Chapoutier

Is een monumentale wijn. Een diep granaatrode kleur, geconcentreerd rijp rood fruit (frambozen, zwarte bessen) en een hint van zoethout in de neus die voorafgaan aan een tegelijkertijd krachtige als elegante smaak met kruidige tonen en pittige, rijpe tannines.

Wijn - Spijs

Vlees: gebakken of gebraden mals rood vlees, stoofschotels met allerlei soorten vlees. Wild: alle soorten groot en klein wild en wild gevogelte; stoofschotels met wild. Kaas: harde kazen, blauwader kazen en gerookte kazen.

 

Meer informatie
Product Chapoutier Hermitage Monier de la Sizeranne
Land Frankrijk
Producent Maison M. Chapoutier
Type Rode wijn
Regio Rhône
Druivensoort Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 92,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl