Chapoutier Hermitage Chante Alouette

Chapoutier Hermitage Chante Alouette (doos van 6 flessen)

Chapoutier Crozes Hermitage Les Meysonniers Rouge

Chapoutier Crozes Hermitage Les Meysonniers Rouge (doos van 6 flessen)

Chapoutier Muscat de Beaumes de Venise (doos van 6 flessen)

€ 130,50
SKU
ORB-45174

Muscat de Beaumes de Venise Vin Doux Naturel

Is een heerlijke witte Franse dessert wijn van Michel Chapoutier uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Muscat druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Michel Chapoutier

Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmakers. In 1990, op de leeftijd van 26 jaar, nam hij het oude in 1808 gestichte en in Tain - l'Hermitage gevestigde familiebedrijf over en bracht de reputatie van het huis naar de top van de Rhône. Zijn wijnen zijn een standaard geworden niet alleen voor Hermitage wijnen maar voor de hele Rhône-vallei.

Het magazine Wine & Spirits noemt hem een levende legende en ook wijngoeroe Robert Parker schreef in The Wine Advocate Michel Chapoutier de hemel in en waardeerde in de afgelopen paar jaar vijf van zijn wijnen met de maximale score van 100 punten!

Michel Chapoutier Muscat de Beaumes de Venise Vin Doux Naturel

Dit is een kostelijke Rhone wijn, met een eclatant aroma van vers, sappig, zoet fruit. Neus en tong ervaren impressies van niet alleen druiven, maar ook van abrikozen en perziken. Krachtig, rijk en elegant.

Wijn - Spijs

Desserts: vers, sappig fruit (peer, perzik, abrikoos en dergelijke), fruitgebak en andere vruchten desserts, Christmas pudding en vergelijkbare creaties. Nagerechten met karamel, noten (amandelen), stroop, krenten, rozijnen. Kaas; blauwaderkaas.

Meer informatie
Product Chapoutier Muscat de Beaumes de Venise
Land Frankrijk
Producent Maison M. Chapoutier
Type Witte wijn, Dessert wijn
Regio Rhône
Druivensoort Muscat
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 21,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl