Corte Giara Soave

Corte Giara Soave (doos van 6 flessen)

Torrevento Faneros Salice Salentino

Torrevento Faneros Salice Salentino (doos van 6 flessen)

Corte Giara Valpolicella (doos van 6 flessen)

€ 65,70
SKU
Sl-1905

Corte Giara Valpolicella

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Corvina en Rondinella druiven.

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak. Kwaliteits wijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Corte Giara Valpolicella

Deze Italiaanse rode wijn heeft een intense robijnrode kleur. Expressieve neus met fruitige nuances van kleine rode bessen en een karakteristieke toon van bittere amandelen. Bijzonder elegant, droog en aangenaam licht bitter, fris en smaakrijk met accenten van kersen en pruimen.

Wijn - Spijs

Deze wijn voelt zich thuis bij alle simpele gerechten van de mediterrane keuken, in het bijzonder bij pastagerechten en minestrone soepen. Traditionele begeleider van voorgerechten met vleeswaren (ham, salami, lardo), warme bruschetta met extra virgin olijfolie, koud varkensvlees en worstjes.

Meer informatie
Product Corte Giara Valpolicella
Land Italië
Producent Corte Giara
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 10,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl