Montes Reserva Sauvignon Blanc

Montes Reserva Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Corette Cabernet Sauvignon

Corette Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Coto de Imaz Reserva (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
DGS-26795

El Coto de Rioja

El Coto is de favoriete Rioja wijn in Spanje. El Coto wijnen zijn de beste keuze voor wijnen die nooit teleurstellen. El Coto de Rioja maakt wijnen  die voor iedereen bereikbaar zijn, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn Rioja wijnen die met de grootste zorg gemaakt zijn.

Coto de Imaz Reserva

Is een heerlijke Spaanse rode Rioja wijn gemaakt van Tempranillo druiven. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Coto de Imaz Reserva 

Deze rode Spaanse Rioja wijn heeft een zijde zachte en ronde smaak. Een diversiteit aan rood fruit aroma's gecombineerd met tonen van eiken en vanille dankzij het Amerikaanse eiken. De plezierige en zijde zachte tannines van de Tempranillo en de schitterende balans resulteren in een excellente wijn. Baksteenrood van kleur met oranje nuances.

Wijn - Spijs

Prima begeleider bij wildgerechten en vleesgerechten.

Het wijnhuis

El Coto de Rioja is een relatief jong en succesvol bedrijf. De winery in Oyón, even net noorden va Logroño, is indrukwekkend door haar schaal grootte en efficiency combinatie met eeuwen oude tradities. Daarnaast beschikt El Coto over ruim 700 hectare eigen wijngaarden verdeeld over 7 verschillende locaties waardoor men in staat is om een optimale diversiteit aan druivenaanbod te krijgen. Het beheer van de wijngaarden wordt wetenschappelijk begeleid waardoor er onder alle omstandigheden druiven van de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Voor de lagering van de rode wijnen maakt El Coto gebruik van 72.000 eikenhouten vaten. Dit is in Rioja en zelfs in de wereld uniek te noemen. Het resultaat van al deze inspanningen heeft er voor gezorgd dat El Coto wijnen produceert met een uitzonderlijke goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende huizen van de streek.

Meer informatie
Product Coto de Imaz Reserva
Land Spanje
Producent Bodegas El Coto de Rioja
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl