Apostelhoeve Riesling

Apostelhoeve Riesling (doos van 6 flessen)

Dopff Crémant D'Alsace Cuvee Julien Brut

Dopff Crémant D'Alsace Cuvée Julien Brut (doos van 6 flessen)

De Kleine Schorre Schouwen-D@uiveland Brut Zelande (doos van 1 fles)

€ 32,50
SKU
DKS-S1

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Brut Zelande

Is een heerlijke witte mousserende Nederlandse wijn van het wijnhuis De Kleine Schorre. Deze wijn is gemaakt van Auxerrois, Pinot Blanc en Rivaner druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 8°C and 10°C. 

De Kleine Schorre

In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. In samenwerking met het gerenommeerde Luxemburgse wijnbedrijf Cep d’Or is een strenge selectie van druiven gemaakt. De keuze van de druivenrassen is gebaseerd op een aantal criteria. Een daarvan is dat de wijnen naadloos aan moeten sluiten op het goede dat Zeeland al sinds jaar en dag te bieden heeft, namelijk de Zeeuwse Zilte Zaligheden. Deze zilte zaligheden bestaan uit: mosselen, de Oosterscheldekreeft, oesters, platvis, lamsoor en zeekraal. De keuze van de druivenrassen is daarom gevallen op de Pinot Gris, Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois.

Momenteel zijn er al 54.000 wijnstokken geplant. De wijngaard is uitgegroeid tot 12 hectare en is daarmee een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de schuur van de Wijnhoeve zijn de kelder en het proefdomein ondergebracht. Wanneer het tijd is voor de oogst, is de Wijnhoeve aangewezen op vrijwilligers om de druiven te plukken. De druiven worden met de grootste zorg verwerkt in de kelder op het terrein.

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Brut Zelande 

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Brut Zelande is een wijn die op sommige momenten, zoals een jubileum, de feestvreugde aanzienlijk zal verhogen. Deze Brut de Zelande is op basis van onze wijnen Pinot Blanc, Auxerrois en Rivaner voor u samengesteld.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij oesters

Meer informatie
Product De Kleine Schorre Schouwen-D@uiveland Brut Zelande
Land Nederland
Producent de Kleine Schorre
Type wijn Mousserend
Regio Zeeland
Druivensoort Overige druiven wit
Aantal flessen 1
Prijs per fles € 32,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl