Fleur du Cap Essence du Cap Pinotage

Fleur du Cap Essence du Cap Pinotage (doos van 6 flessen)

Diemersfontein Pinotage (doos van 6 flessen)

€ 105,00
SKU
WYN-005

Diemersfontein Pinotage

Diemersfontein Pinotage is een heerlijke Zuid-Afrikaanse rode wijn uit de West-Kaap regio Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van Pinotage druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 15° C en 18° C.

Diemersfontein

Diemersfontein dateert uit de vroege jaren 1940 en behoort al 3 generaties tot de familie Sonnenberg. De opa van David, Max, kocht de 183 hectare grote boerderij, die in de schaduw van het majestueuze Hawekwa-gebergte ligt en een panoramisch uitzicht biedt op de kloof van Du Toit's Kloof en Kloof van Kloof. Centraal in het wijndomein staat het oorspronkelijke familiehuis, beter bekend als het 'Groot Huis'. De prachtige tuinen zijn ontworpen door Davids moeder Cecilia Sonnenberg en doen denken aan een tijdperk waarin vroom leven en rust aan de orde van de dag waren.

Diemersfontein Pinotage

Diemersfontein Pinotage is de beroemdste "Chocolate en Coffee" Pinotage. De wijnen van Diemersfontein zijn van grote klasse en behoren tot de “premium brands” van deze regio. Deze Pinotage wijn van Diemersfontein heeft een diepe paarse kleur. De wijn bezit een verleidelijk geurend boeket met rijp rood en zwart fruit. Daarnaast gekruide geuren en mooi versmolten houttonen. Veel sap met aroma’s van koffie en chocolade en veel souplesse. Rijpe tannines en een zwoele afdronk maken dit tot een prachtige wijn.

Wijn - Spijs

Heerlijke Zuid Afrikaanse rode wijn die prima past bij gebraden rood vlees, lamsvlees en harde kazen.

Meer informatie
Product Diemersfontein Pinotage
Land Zuid-Afrika
Producent Diemersfontein
Type Rode wijn
Regio Wellington
Druivensoort Pinotage
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 17,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl