Farrside Shiraz By Farr

Farrside Shiraz By Farr (doos van 6 flessen)

Dr. Loosen SOBR Sparkling Riesling

Dr. Loosen SOBR Sparkling Riesling (doos van 6 flessen)

Dr. Loosen SOBR Riesling (doos van 6 flessen)

€ 57,00
SKU
RES-20210814-01

Dr. Loosen SOBR Riesling (Alcohol-Free)

Sinds kort produceert Dr. Loosen twee alcoholvrije wijnen van een Guts Riesling met restzoet. Beide producten konden worden gedealcoholiseerd met de door Loosen geselecteerde basiswijn zonder toevoeging van zoete reserves, wat een natuurlijke en harmonieuze smaak mogelijk maakt. Een spannend alternatief voor alcoholvrij genieten.

Wijn - Spijs

Heerlijke alcoholvrije wijn, geschikt bij de borrel, zomerse salades en visgerechten.

Dr. Loosen SOBR Riesling (Alcohol-Free)

Is een heerlijke witte licht zoete alcoholvrije Duitse Moezel wijn van het wijnhuis Dr. Loosen. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Dr. Loosen

Het wijngoed Dr. Loosen bevindt zich tussen Bernkastel en Graach, aan de middenloop van de Moezel. Ernst Loosen nam in 1988 het wijngoed over, en bracht het bedrijf naar de (inter)nationale top.

De wijngaarden van dit domein zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, met de beste posities op de Grosse Lagen (Grand Cru wijngaarden) aan de Mittelmosel: op de blauwe leisteen van onder andere Bernkasteler Lay, Graacher Domprobst, Himmelreich en Wehlener Sonnenuhr, op het rood vulkanisch gesteente van de Ürziger Würzgarten en op de rode leisteen van Erdener Treppchen en Prälat. De laatste wijngaard (de beste van de Mittelmosel) telt slechts 1,6 hectare waarvan Loosen bijna de helft bezit. Alle wijnstokken rusten op de originele wortelsystemen: Phylloxera is nooit in dit deel van de Moezel geweest. Wijnen van Alte Reben van wijnstokken met een gemiddelde leeftijd boven de 100 jaar zijn dan ook geen uitzondering.

 

Meer informatie
Product Dr. Loosen SOBR Riesling (Alcohol-Free)
Land Duitsland
Producent Weingut Dr. Loosen
Type Witte wijn, Alcohol vrij
Regio Moezel
Druivensoort Riesling
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl