El Coto Rosado

El Coto Rosado (doos van 6 flessen)

Marcel Deiss Grasberg

Marcel Deiss Grasberg (doos van 6 flessen)

El Coto Crianza (doos van 6 flessen)

€ 47,70
SKU
DGS-26794

El Coto de Rioja

El Coto is de favoriete Rioja wijn in Spanje. El Coto wijnen zijn de beste keuze voor wijnen die nooit teleurstellen. El Coto de Rioja maakt wijnen  die voor iedereen bereikbaar zijn, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn Rioja wijnen die met de grootste zorg gemaakt zijn.

El Coto Crianza

Is een heerlijke Spaanse rode Rioja wijn gemaakt van Tempranillo druiven. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

El Coto Crianza 

Deze Spaanse Rioja wijn is rood robijnachtig van kleur. De wijn heeft een harmonieus bouquet met aroma's van vanille en toast, het is een mooi in balans zijnde wijn, soepel en zacht van smaak met geconcentreerde fruittonen, gecombineerd met aardbeien aroma's. Tevens de welbekende aroma's van vanille dankzij de opvoeding op Amerikaans eiken. Heerlijk lange afdronk.

Wijn - Spijs

Deze rode wijn is een prima begeleider bij vleesgerechten en lichte kazen.

Het wijnhuis

El Coto de Rioja is een relatief jong en succesvol bedrijf. De winery in Oyón, even net noorden va Logroño, is indrukwekkend door haar schaal grootte en efficiency combinatie met eeuwen oude tradities. Daarnaast beschikt El Coto over ruim 700 hectare eigen wijngaarden verdeeld over 7 verschillende locaties waardoor men in staat is om een optimale diversiteit aan druivenaanbod te krijgen. Het beheer van de wijngaarden wordt wetenschappelijk begeleid waardoor er onder alle omstandigheden druiven van de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Voor de lagering van de rode wijnen maakt El Coto gebruik van 72.000 eikenhouten vaten. Dit is in Rioja en zelfs in de wereld uniek te noemen. Het resultaat van al deze inspanningen heeft er voor gezorgd dat El Coto wijnen produceert met een uitzonderlijke goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende huizen van de streek.

Meer informatie
Product El Coto Crianza
Land Spanje
Producent Bodegas El Coto de Rioja
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 7,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl