Enate Rosado

Enate Rosado (doos van 6 flessen)

Montes Cherub Syrah Rosé

Montes Cherub Syrah Rosé (doos van 6 flessen)

El Coto Rosado (doos van 6 flessen)

€ 38,70
SKU
DGS-26793

El Coto de Rioja

El Coto is de favoriete Rioja wijn in Spanje. El Coto wijnen zijn de beste keuze voor wijnen die nooit teleurstellen. El Coto de Rioja maakt wijnen  die voor iedereen bereikbaar zijn, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn Rioja wijnen die met de grootste zorg gemaakt zijn.

El Coto Rosado

Is een heerlijke Spaanse rosé Rioja wijn gemaakt van Garnacha en Tempranillo druiven. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7° C en 10° C.

El Coto Rosado 

Deze Spaanse rosé wijn is opvallend roze van kleur. De wijn heeft een aromatisch bouquet van aardbeien, frambozen en rode bessen. Het is een mooi in balans zijnde frisse wijn met goede zuren. Een toegankelijke droge rosé.

Wijn - Spijs

Ideale aperitief wijn en tevens prima begeleider bij kip- en visgerechten (afhankelijk van de saus), salades en Mediterrane gerechten.

Het wijnhuis

El Coto de Rioja is een relatief jong en succesvol bedrijf. De winery in Oyón, even net noorden va Logroño, is indrukwekkend door haar schaal grootte en efficiency combinatie met eeuwen oude tradities. Daarnaast beschikt El Coto over ruim 700 hectare eigen wijngaarden verdeeld over 7 verschillende locaties waardoor men in staat is om een optimale diversiteit aan druivenaanbod te krijgen. Het beheer van de wijngaarden wordt wetenschappelijk begeleid waardoor er onder alle omstandigheden druiven van de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Voor de lagering van de rode wijnen maakt El Coto gebruik van 72.000 eikenhouten vaten. Dit is in Rioja en zelfs in de wereld uniek te noemen. Het resultaat van al deze inspanningen heeft er voor gezorgd dat El Coto wijnen produceert met een uitzonderlijke goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende huizen van de streek.

Meer informatie
Product El Coto Rosado
Land Spanje
Producent Bodegas El Coto de Rioja
Type Rosé wijn
Regio Rioja
Druivensoort Garnacha, Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 6,45
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl