Elysium Black Muscat

Elysium Black Muscat

Elysium Black Muscat

Elysium Black Muscat (inhoud 0.375 lt.)

Elysium Black Muscat (doos van 6 flessen)

€ 149,70
SKU
MON-0921002

Elysium Black Muscat

Is een heerlijke Californische dessertwijn van Quady Winery California USA. Deze wijn is gemaakt van Muscat druiven.

Quady Winery - Central Valley California

In 1975 verruilden Andrew en Laurel Quady hun hectische baan in Zuid-Californië voor een nieuwe uitdaging als wijnmakers. Hun eerste grote succes was een portachtige rode wijn van de zinfandel-druif. In hun winery in het plaatsje Madera (Central Valley, California) ontwikkelden zij zich van wijnhobbyisten tot enthousiaste professionals. In 1980 volgde Essensia, een witte port van de Orange Muscat, in 1983 gevolgd door Elysium, een rode specialiteit van de Black Muscat. In Europa is deze druif bekend onder de naam Muscat Hambourg. Door de grote vraag uit binnen- en buitenland werd het bedrijf vernieuwd en kregen de Quady’s in 1984 kregen versterking van twee enthousiaste wijndeskundigen, Michael Blaylock (oenoloog) en Cheril Russell (marketing). Sindsdien zijn aan het assortiment enkele nieuwe specialiteiten toegevoegd, waaronder Starboard en Electra.

Het motto van Quady Winery is “Keeping it sweet since 1975”.

Elysium Black Muscat

Deze Californische dessert wijn is aardbei rood van kleur, helder en fris met een geur van rozen en nuances van lychees, heerlijk bij chocolade desserts. Fruitig mond-aroma met pure kersen, veel aroma maar niet al te zwaar. Zijn vriendelijke karakter en probleemloze aansluiting bij bonbons en pure chocolade spreekt zeer aan.

Wijn - Spijs

Elysium is geweldig met kazen, vooral geitenkaas of Gorgonzola. Met desserts met rood fruit, met donkere chocolade en met slagroomtaart en cheesecake.

 

Meer informatie
Product Elysium Black Muscat
Producent Quady Winery
Type wijn Dessert
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl