Errazuriz Estate Chili wijnen actie 2017

Errazuriz Estate Chili wijnen actie 2017

Errazuriz Estate Actie                     

Nu bij Le Connaisseur in de aanbieding.

Errazuriz heeft wijngaarden in de Aconcagua, Casablanca en Curico valleien. Het wijnhuis onderscheidt zich door te streven naar de beste kwaliteit wijnen van de beste wijngaarden in Chili. Familiebedrijf Errazuriz is een ware pionier. Het was het eerste wijnbedrijf dat Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir en Syrah plantte op wijngaarden bij de kust. Ook produceerde Errazuriz als eerste Chileense een Alta Carmenère wijn, afkomstig van een wijngaard op grote hoogte.

Viña Errazuriz is een pionier op het gebied van wijn. Prestige speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het wijnbedrijf. Als lid van één van de meest invloedrijke families van Chili begreep oprichter Don Maximiano hoe belangrijk het is om icoonwijnen te produceren. Wijnen die zó mooi en uniek zijn dat liefhebbers en kenners van wijn uit de hele wereld zich erover blijven verwonderen. Anno 2015 wordt de kwaliteit en de ambitie van Errazuriz en haar wijnen onderstreept door de vele internationale prijzen en erkenningen die zij ontvangen.

 

De Errazuriz Estate series gooit hoge ogen!

De Errazuriz Estate serie is het ultieme voorbeeld van kwaliteitswijn uit Chili.

De Chileense Estate wijnen komen van verschillende gebieden met elk een eigen karakter die een belangrijke eigenschap delen: onovertroffen smaak en kwaliteit. 

Meerdere wijnen van de Errazuriz Estate serie zijn door “De Grote Hamersma”  bekroond met een 8 of hoger


De Wit, Rosé & Roodtrip

Wijnjournalist Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart verlaten de veilige 24Kitchen-studio voor een wonderlijke wijnreis. Ze ‘wijnproeverijden’ langs de grootste en uitzinnigste wijnhuizen, ontdekken de verhalen achter de smakelijkste afdronken en bezoeken de wijnfanaten die hiervoor verantwoordelijk zijn. Vanaf 11 maart is de Wit, Rosé en Roodtrip elke zaterdag om 17:30 te zien op 24Kitchen!

Ook Chili is een tussenstop in de roadtrip, waar ze onder andere kennismaken met het wijnhuis Errazuriz.

U kunt nu al kennismaken met de Errazuriz Estate series bij Le Connaisseur. Bekijk direct ons aanbod topwijnen en proef waarom die 8.5 volledig terecht is!No Tags