Gustavshof Holunder Secco Alkoholfrei

Gustavshof Holunder Secco Alkoholfrei (doos van 6 flessen)

Eva Fricke Rheingau Riesling Verde (doos van 6 flessen)

€ 143,70
SKU
KWI-20220602-01

Eva Fricke Rheingau Riesling Verde

Eva Fricke Rheingau Riesling Verde is een hommage aan de bekende Portugese wijn 'Vinho Verde'. Eva wilde een wijn maken met soortgelijke frisse en vrolijke kenmerken: dus een knapperige structuur, laag alcohol, een klein beetje restzoet, en een zinderende frisheid. Dat is haar uiteraard gelukt: we proeven perzik, oranjebloesem en appeltjes, en een sappigheid alsof je in een verse nectarine bijt.

Perfecte verhouding zoet en zuur, ultiem doordrinkbaar.

Wijn - Spijs

Heerlijk als aperitief of bij visgerechten als zalm in bladerdeeg, kabeljauw en gebakken schol.

Eva Fricke Rheingau Riesling Verde

Eva Fricke Rheingau Riesling Verde is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Eva Fricke uit de Rheingau regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C.

Eva Fricke

De weg van Eva Fricke naar wijn is uitzonderlijk: Eva, geboren in Bremen, vestigde zich in Rheingau, waar ze haar eigen domein van 11 ha leidt. Werkervaringen in Frankrijk, Australië, Italië en Spanje beïnvloeden nog steeds het werk van Eva.

Bijna 80% van de productie wordt wereldwijd verkocht in meer dan 20 landen. De wijnen van Eva Fricke genieten de hoogste internationale waardering en staan op de menu's van enkele van 's werelds beste restaurants en luxe hotels. Chef-koks en sommeliers die duurzame concepten volgen, waarderen deze wijnen en de filosofie erachter.

Biologische wijnbouw

De specifieke kenmerken van elke wijngaard, de gedeeltelijk zeer oude wijnstokken en de natuur vormen elk jaar de basis voor de wijnen. De afwezigheid van herbiciden en pesticiden maakte altijd deel uit van de filosofie. Kelderwerk wordt tot een minimum aan interferentie beperkt. Wijnbouw en wijnbereiding volgen de richtlijnen van biologische en veganistische normen met certificering. De steile hellingen worden alleen met de hand bewerkt.

Meer informatie
Product Eva Fricke Rheingau Riesling Verde
Land Duitsland
Producent Eva Fricke
Type Witte wijn, Biologisch
Regio Rheingau
Druivensoort Riesling
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 23,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl