The Manor Shiraz

Nederburg The Anchorman (box of 6 bottles)

Fleur du Cap Essence du Cap Chenin Blanc (doos van 12 flessen)

€ 114,00
SKU
WAL-43716

Fleur du Cap Essence du Cap Chenin Blanc

Is een heerlijke Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Stellenbosch Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van Chenin Blanc druiven door wijnhuis Bergkelder.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 11° C.

Fleur du Cap

Fleur du Cap wijnen werden voor het eerst gelanceerd in 1968, kort na de opening van Die Bergkelder, de beroemde bergkelder die diep in de Papegaaiberg in Stellenbosch ligt. Het was de eerste ondergrondse flessenrijping in zijn soort op het zuidelijk halfrond en is gebouwd door Dr. Anton Rupert. Bergkelder onderscheid zich als een belangrijke innovator in de wijnindustrie. In de jaren zeventig speelde het team een cruciale rol bij het vaststellen van klassieke nobele druivensoorten in de wijngaarden van de Kaap en introduceerde het de rijping van kwaliteitswijn in kleine eiken Franse vaten De introductie in 1998 van de Fleur du Cap Unfiltered wijnen is een bewijs van deze baanbrekende geschiedenis. Het zijn complexe wijnen voor verwende liefhebbers, veelvuldig bekroond in binnen- en buitenland.

Fleur du Cap Essence du Cap Chenin Blanc

De Fleur du Cap Chenin Blanc is een hout gelagerde wijn die uit 100% Chenin Blanc bestaat. De volle, aromatische wijn heeft het sappige van rijpe vruchten als abrikoos, perzik en meloen en het zwoele van vanille en butterscotch. De houttonen zijn met de fruitige aroma's versmolten.

Wijn - Spijs

Deze rijke, elegante wijn komt aan tafel bij vis-, kip- en groentegerechten helemaal tot zijn recht.

Meer informatie
Product Fleur du Cap Essence du Cap Chenin Blanc
Land Zuid-Afrika
Producent Fleur du Cap
Type Witte wijn
Regio Stellenbosch
Druivensoort Chenin Blanc
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl