Frescobaldi Remole

Frescobaldi Remole (doos van 6 flessen)

Beni di Batasiolo Gavi Del Comune Di Gavi Granee

Beni di Batasiolo Gavi Del Comune Di Gavi Granee (doos van 6 flessen)

Frescobaldi Pomino Bianco (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
WAL-203214

Frescobaldi Pomino Bianco

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Marchesi Frescobaldi van Chardonnay en Pinot Blanc druiven.

Marchesi di Frescobaldi

Eén van de grote wijnpioniers uit Toscane is het huis Frescobaldi. Met dertig generaties, meer dan 700 jaar ervaring, passie en een permanent programma van onderzoek en innovatie staat de naam Frescobaldi garant voor premium wijnen van wereldklasse. In de betoverend mooie regio beschikt het huis over meer dan 1.000 hectare wijngaarden. De wijndomeinen liggen allemaal in de meest prestigieuze gebieden van Toscane.

Frescobaldi Pomino Bianco

Is een witte Toscaanse wijn van een van Frescobaldi's vier befaamde Castelli (Estates) in Toscana. De druiven voor deze wijn worden met de hand geplukt, waarna de druiven fermenteren gedurende 21 dagen. De wijn rijpt 6 maanden in RVS tanks, gevolgd door één maand rijping op eikenhouten vaten. In het voorjaar volgend op de oogst wordt de wijn gebotteld. Resultaat: een robuuste dinerwijn met mooie zuren, vol rijp fruit en een touch vanille, heel geraffineerd.Dit is een klassewijn. Parfum van peer, rijpe appel en perzik. Sappig, fris, vol en rond. Klein bittertje in de afdronk, hetgeen de finale spanning geeft.

Wijn - Spijs

Heerlijk als aperitief maar ook een uitstekende begeleider bij salades of bij gerechten met vis.

Meer informatie
Product Frescobaldi Pomino Bianco
Land Italië
Producent Marchesi de Frescobaldi
Type Witte wijn
Regio Toscane
Druivensoort Chardonnay, Pinot Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl