Yarden Chardonnay Organic Odem

Yarden Chardonnay Organic Odem (doos van 6 flessen)

Gamla Sauvignon Blanc

Gamla Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Gamla Sangiovese (doos van 6 flessen)

€ 83,70
SKU
MON-780206

Gamla Sangiovese

Is een heerlijke rode Israelische wijn van Goland Heights winery uit Israel. Deze wijn is gemaakt van Sangiovese druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 14°C and 16°C. 

Golan Height Winery 

De wijnen van Golan Heights Winery zijn producten afkomstig uit de Golan hoogte (Israëlische nederzetting). Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het "terroir", de combinatie van ondergrond en klimaat, ook bij Golan Heights Winery. Hoewel het in de omgeving van origine een warm klimaat betreft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". Dit, in combinatie met de vulkanische ondergrond, maakt dat hun wijnen tot de top van de wereld behoren. De meest bekende wijngids over Israëlische wijnen, Rogov, geeft Golan Heights Winery 5 sterren en schrijft: "Vanaf het moment dat zij hun eerste wijnen produceerden in 1984, is er geen twijfel dat Golan Heights Winery de regio op de wereld wijnlijst heeft geplaatst. Zij zijn de leider in kwaliteit. De chef-wijnmaker, Victor Schoenfeld, weet goed wat hij doet. Hij heeft zijn opleiding in Californië, Frankrijk en Australië gehad en combineert oude- en nieuwe wereldstijl". De Yarden wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden in samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws). Naast de Yarden wijnen zijn er de Gamla wijnen. Gamla was een oude stad op de Golan hoogte, waarnaar deze toegankelijke wijnen zijn vernoemd. Iets minder gecompliceerd maar zeer zuiver. De wijnen uit de Hermon serie zijn gemaakt door meerdere druivensoorten te combineren: ongecompliceerd en lekker bij vele gelegenheden.

Gamla Sangiovese

Gamla Sangiovese, een Israelische wijn uit Golan Heights, heeft een aroma van rijpe bessen, gedroogde bloemen, sinaasappel, specerijen en houtnuances. Deze wijn heeft een volle smaak met een mooi, complex karakter.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij krachtige maaltijden zoals steak in pepersaus, gehakballen in kappertjessaus en gegrilde lamsschenkels.

Meer informatie
Product Gamla Sangiovese
Land Israël
Producent Golan Height Winery
Type Rode wijn
Regio Golan
Druivensoort Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 13,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl