Gamla Sangiovese

Gamla Sangiovese (doos van 6 flessen)

Le Dix de Los Vascos

Le Dix de Los Vascos (doos van 6 flessen)

Gamla Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

€ 87,00
SKU
MON-785279

Gamla Sauvignon Blanc

Gamla Sauvignon Blanc is een heerlijke witte Israelische wijn van Golan Heights winery uit Israel. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 8°C and 12°C. 

Golan Height Winery 

De wijnen van Golan Heights Winery zijn producten afkomstig uit de Golan hoogte (Israëlische nederzetting). Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het "terroir", de combinatie van ondergrond en klimaat, ook bij Golan Heights Winery. Hoewel het in de omgeving van origine een warm klimaat betreft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". Dit, in combinatie met de vulkanische ondergrond, maakt dat hun wijnen tot de top van de wereld behoren. De meest bekende wijngids over Israëlische wijnen, Rogov, geeft Golan Heights Winery 5 sterren en schrijft: "Vanaf het moment dat zij hun eerste wijnen produceerden in 1984, is er geen twijfel dat Golan Heights Winery de regio op de wereld wijnlijst heeft geplaatst. Zij zijn de leider in kwaliteit. De chef-wijnmaker, Victor Schoenfeld, weet goed wat hij doet. Hij heeft zijn opleiding in Californië, Frankrijk en Australië gehad en combineert oude- en nieuwe wereldstijl". De Yarden wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden in samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws). Naast de Yarden wijnen zijn er de Gamla wijnen. Gamla was een oude stad op de Golan hoogte, waarnaar deze toegankelijke wijnen zijn vernoemd. Iets minder gecompliceerd maar zeer zuiver. De wijnen uit de Hermon serie zijn gemaakt door meerdere druivensoorten te combineren: ongecompliceerd en lekker bij vele gelegenheden.

Gamla Sauvignon Blanc

Gamla Sauvignon Blanc, een Israelische wijn uit Golan Heights, is een heerlijke en pittige Sauvignon Blanc met fantastische aroma's als kiwi en citrusvruchten.

Wijn - Spijs

Deze Israelische Sauvignon Blanc wijn gaat prima samen met geroosterde kip, gegrilde zeebaars, asperges en geitenkaas quiche.

Meer informatie
Product Gamla Sauvignon Blanc
Land Israël
Producent Golan Height Winery
Type Witte wijn
Regio Golan
Druivensoort Sauvignon Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl