Alois Lageder Cabernet Riserva

Alois Lageder Cabernet Riserva (doos van 6 flessen)

Gorgo Bianco di Custoza

Gorgo Bianco di Custoza (doos van 6 flessen)

Gorgo Bardolino Chiaretto (doos van 6 flessen)

€ 58,50
SKU
RES-1300-1

Cantina Gorgo Bardolino Chiaretto Rosato

Is een heerlijke Italiaanse rosé wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Gorgo van Corvina, Rondinella en Molinara druiven.

 Azienda Agricola Gorgo

Eigendom van de zeer charmante Roberta Bricolo is het schoolvoorbeeld van de nieuwe Italiaanse wijnbouw: traditionele en kwalitatief goede wijnen met een geheel eigen identiteit. Het wijnhuis ligt prachtig, midden tussen de wijngaarden dichtbij Custoza, iets ten zuiden van het Gardameer, en is kunstzinnig, bijna avant-gardistisch versierd met marmeren platen. De kwaliteit van de wijnen en de mooie uitmonstering van de flessen zijn een feest aan tafel. De aantrekkelijke prijzen maken de wijnen ook bereikbaar voor een groot publiek.

Cantina Gorgo Bardolino Chiaretto Rosato

Deze Italiaanse rosé heeft een uitnodigende, heldere licht rose kleur. Zacht aromatisch, volop fris fruit, jeugdig en sappig van karakter, fris en relatief laag in alcohol, en toch het mondgevoel van een rose wijn.

Wijn - Spijs

Deze licht rose wijn doet het ook uitstekend bij delicate, verfijnde gerechten met wit vlees, vis of zomerse groente, warm of koud.

Meer informatie
Product Gorgo Bardolino Chiaretto
Land Italië
Producent Cantina Gorgo
Type Rosé wijn, Biologisch, Vegan
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl