Gorgo Bianco di Custoza

Gorgo Bianco di Custoza (doos van 6 flessen)

Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre

Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre (doos van 6 flessen)

Gorgo Custoza Podere San Michelin (doos van 6 flessen)

€ 70,50
SKU
RES-1302-1

Gorgo Custoza Podere San Michelin

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Gorgo van Garganega, Cortese en Riesling druiven.

Azienda Agricola Gorgo

Eigendom van de zeer charmante Roberta Bricolo is het schoolvoorbeeld van de nieuwe Italiaanse wijnbouw: traditionele en kwalitatief goede wijnen met een geheel eigen identiteit. Het wijnhuis ligt prachtig, midden tussen de wijngaarden dichtbij Custoza, iets ten zuiden van het Gardameer, en is kunstzinnig, bijna avant-gardistisch versierd met marmeren platen. De kwaliteit van de wijnen en de mooie uitmonstering van de flessen zijn een feest aan tafel. De aantrekkelijke prijzen maken de wijnen ook bereikbaar voor een groot publiek.

Cantina Gorgo Custoza Podere San Michelin

Deze Italiaanse witte wijn heeft een diepe strogele kleur. Zacht en delicaat in de neus, vineus en elegant fruitig (rijpe vruchten en citrus). Goed gestructureerde wijn, fluwelig en zacht van smaak, fris, droog, sappig en evenwichtig.

Wijn - Spijs

Een prima begeleider van pasta of risotto met groene kruiden of groenten, en van zachte groentegerechten. Doet het ook uitstekend bij rauwe of gegrilde vis, schelp- en schaaldieren, maar ook bij delicate hoofdgerechten, in het bijzonder met wit vlees, gevogelte of vis. 

Meer informatie
Product Gorgo Custoza Podere San Michelin
Land Italië
Producent Cantina Gorgo
Type Witte wijn, Biologisch, Vegan
Regio Veneto
Druivensoort Blend wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 11,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl