Gorgo Custoza Podere San Michelin

Gorgo Custoza Podere San Michelin (doos van 6 flessen)

Eò Trebbiano d'Abruzzo

Eò Trebbiano d'Abruzzo (doos van 6 flessen)

Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre (doos van 6 flessen)

€ 91,50
SKU
RES-1304

Cantina Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre

Is een heerlijke Italiaanse rode zoete wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Gorgo van Muscat druiven.

 Azienda Agricola Gorgo

Eigendom van de zeer charmante Roberta Bricolo is het schoolvoorbeeld van de nieuwe Italiaanse wijnbouw: traditionele en kwalitatief goede wijnen met een geheel eigen identiteit. Het wijnhuis ligt prachtig, midden tussen de wijngaarden dichtbij Custoza, iets ten zuiden van het Gardameer, en is kunstzinnig, bijna avant-gardistisch versierd met marmeren platen. De kwaliteit van de wijnen en de mooie uitmonstering van de flessen zijn een feest aan tafel. De aantrekkelijke prijzen maken de wijnen ook bereikbaar voor een groot publiek.

Cantina Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre

Deze wijn is helder levendig donker roze van kleur, een geurwaaier kietelt je neusgaten binnen, ananas, limoentjes, passievruchten, maar ook krentjes en pruimen en ja de naam komt ergens vandaan een boeketje rozen!

Wijn - Spijs

Heerlijk zacht zoet in de mond, maar niet te kleverig, het blijft door de levendige zuren allemaal heel fris en harmonieus. Niet alleen als dessertwijn te drinken, doet het ook heel goed als aperitief. Alles rozengeur en maneschijn dus.

Inhoud: 0.5 liter. 

Meer informatie
Product Gorgo Moscato Rosa Di Monte Torre (inhoud 0.5 liter)
Land Italië
Producent Cantina Gorgo
Type Rosé wijn, Dessert wijn, Vegan
Regio Veneto
Druivensoort Muscat
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 15,25
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl