Grahams 30 Years Old Tawny Port

Graham's Port 30 Years Old Tawny Port

Graham's 20 years old Tawny Port

€ 49,95
SKU
MON-VER-0531726-1
Graham's 20 years old Tawny Port is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Graham's 20 Year Old Tawny Port (verpakt in gift tube)

Graham's 20 Year Old Tawny Port is een sublieme en verfijnde portwijn die behoort tot de categorie van Tawny Ports met een rijping van 20 jaar. Deze prachtige wijn wordt geproduceerd door het prestigieuze Portugese wijnhuis Graham's, dat bekend staat om zijn uitmuntende portwijnen.

Net als andere Tawny Ports heeft deze wijn een amberkleurige tint, die is verkregen door een langdurige rijping in eikenhouten vaten. Gedurende deze 20 jaar heeft de wijn een bijzondere evolutie ondergaan, waarbij hij een complex en verfijnd smaakprofiel heeft ontwikkeld.

Graham's 20 Year Old Tawny Port kenmerkt zich door een rijke combinatie van aroma's. Het biedt een verleidelijk boeket van gedroogd fruit, noten, karamel, honing en subtiele hints van kruiden en specerijen. De smaak is zijdezacht en evenwichtig, met een perfecte balans tussen de zoetheid van het rijpe fruit en de verfijnde zuurgraad.

Graham's 20 Year Old Tawny Port is een indrukwekkende weergave van de expertise en toewijding van het wijnhuis. Met zijn complexe smaken en verfijnde karakter is deze wijn een ware traktatie voor de zintuigen en een uitstekende keuze voor liefhebbers van Tawny Ports die een onvergetelijke ervaring willen beleven.

Wijn - Spijs

Deze Tawny Port is een uitstekende keuze om te genieten als digestief na een maaltijd. Hij kan ook worden geserveerd als aperitief, licht gekoeld. Bovendien is hij een prachtige begeleider van verschillende desserts, zoals crème brûlée, amandelgebak, gedroogd fruit en noten.

Graham's 20 Year Old Tawny Port

Graham's 20 Year Old Tawny Port is een uitstekend alternatief voor Vintage Port voor minder formele gelegenheden. Oude Tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een Vintage is deze Port niet geschikt om lang te bewaren.

Wij adviseren binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Serveer licht gekoeld.

Graham's Port

Graham's is een vooraanstaand en historisch Portugees wijnhuis dat wereldwijd bekend staat om zijn premium portwijnen. Het wijnhuis werd opgericht in 1820 door de Schotse koopman William Graham en heeft sindsdien een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd in de productie van port.

Graham's staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Het wijnhuis bezit en beheert enkele van de beste wijngaarden in de Douro-vallei, waar de druiven van uitstekende kwaliteit worden geteeld voor hun portwijnen.

Het merk Graham's is een icoon in de portwereld en wordt zeer gewaardeerd door kenners en liefhebbers vanwege de uitmuntende smaakprofielen en de lange geschiedenis van het wijnhuis. Of het nu gaat om een Vintage Port voor een speciale gelegenheid of een Tawny Port om van te genieten na een maaltijd, Graham's biedt een uitgebreide reeks van hoogwaardige portwijnen die een ware traktatie zijn voor de zintuigen.

Meer informatie
Product Grahams 20 years old Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type wijn Port
Regio Porto
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 49,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1