Grahams 20 years old Tawny Port

Graham's 20 years old Tawny Port

Grahams 40 Years Old Tawny Port

Graham's Port 40 Years Old Tawny Port

Graham's Port 30 Years Old Tawny Port

€ 114,95
SKU
MON-VER-0531739-1
Graham's Port 30 Years Old Tawny Port is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Graham's Port 30 Year Old Tawny Port (verpakt in tube)

Graham's Port 30 Year Old Tawny Port is een buitengewoon prachtige en zeldzame portwijn die behoort tot de hoogste categorie van Tawny Ports. Deze uitzonderlijke wijn wordt geproduceerd door het gerenommeerde Portugese wijnhuis Graham's, dat bekend staat om zijn uitstekende portwijnen.

De aanduiding "30 Year Old" geeft aan dat deze Tawny Port een indrukwekkende rijpingstijd van 30 jaar heeft ondergaan in eikenhouten vaten. Gedurende deze lange periode heeft de wijn zich op een unieke manier ontwikkeld, waarbij hij een uitzonderlijk complex en gelaagd smaakprofiel heeft verworven.

Graham's 30 Year Old Tawny Port heeft een prachtige amberkleurige tint, die de langdurige rijping in de vaten weerspiegelt. Het bouquet is rijk en verfijnd, met een overvloed aan aroma's van gedroogd fruit, noten, karamel, vanille en delicate kruidige tonen.

De smaak is zijdezacht, fluweelachtig en harmonieus, met een prachtige balans tussen de zoetheid van het rijpe fruit en de subtiele frisheid. De lange rijpingsperiode geeft deze Tawny Port een ongekende diepte en complexiteit.

Deze Tawny Port is een meesterwerk van het wijnhuis Graham's en vertegenwoordigt het toppunt van vakmanschap en toewijding. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en unieke smaakprofiel, zal Graham's 30 Year Old Tawny Port zeker indruk maken op zelfs de meest veeleisende portliefhebbers.

Wijn - Spijs

Graham's 30 Year Old Tawny Port is een portwijn om van te genieten bij speciale gelegenheden en met bijzondere mensen. Het is een uitstekende keuze om te serveren als digestief na een uitgebreid diner. Het past ook perfect bij diverse desserts, zoals crème brûlée, notentaart of pure chocolade.

Graham's Port 30 Year Old Tawny Port

Graham's Port 30 Year Old Tawny Port is een uitstekend alternatief voor Vintage Port voor minder formele gelegenheden. Oude Tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een Vintage is deze Port niet geschikt om lang te bewaren.

Wij adviseren binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Serveer licht gekoeld.

Graham's POrt

Graham's is een vooraanstaand en historisch Portugees wijnhuis dat wereldwijd bekend staat om zijn premium portwijnen. Het wijnhuis werd opgericht in 1820 door de Schotse koopman William Graham en heeft sindsdien een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd in de productie van port.

Graham's staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Het wijnhuis bezit en beheert enkele van de beste wijngaarden in de Douro-vallei, waar de druiven van uitstekende kwaliteit worden geteeld voor hun portwijnen.

Het merk Graham's is een icoon in de portwereld en wordt zeer gewaardeerd door kenners en liefhebbers vanwege de uitmuntende smaakprofielen en de lange geschiedenis van het wijnhuis. Of het nu gaat om een Vintage Port voor een speciale gelegenheid of een Tawny Port om van te genieten na een maaltijd, Graham's biedt een uitgebreide reeks van hoogwaardige portwijnen die een ware traktatie zijn voor de zintuigen.

Meer informatie
Product Graham's Port 30 Years Old Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type wijn Port
Regio Porto
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 114,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1