Grahams 20 years old Tawny Port

Grahams 20 years old Tawny Port

Grahams Fine Ruby Port

Grahams Fine Ruby Port (doos van 6 flessen)

Grahams 30 Years Old Tawny Port

€ 99,95
SKU
VER-0531739-1

Een uitstekend alternatief voor Vintage Port voor minder formele gelegenheden. Oude Tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een Vintage is deze Port niet geschikt om lang te bewaren.

Wij adviseren binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Serveer licht gekoeld.

Grahams 30 Year Old Tawny Port (verpakt in tube)

Dit is een prachtig geschenk. Deze port heeft een mooie bruinrode kleur en een zeer complexe neus met geuren van noten, rozijnen, karamel en chocolade. Hij heeft een zachte en ronde smaak en heeft en goed gebalanceerde mondvulling. De afdronk is lang en zacht en er komen veel verschillende geuren vrij.

W&J Graham's is een beroemde Port producent. Al vele generaties wordt het bedrijf gerund door de Symington familie. Graham’s wijnen komen voornamelijk uit hun eigen Quinta dos Malvedos bij Tua en Quinta das Lages in de Rio Torto. Twee andere, privé bezittingen van de Symington familie, Quinta da Vila Velha en Quinta de Vale de Malhadas, voorzien Graham’s met de beste kwaliteitsdruiven. Alle vier de Quintas horen bij de beste van de Douro vallei.

De gebruikte druivensoorten zijn Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz.

De Port wordt na traditionele vinificatie gerijpt in grote houten vaten van 534 liter waardoor de Port zijn karakteristieke Tawny karakter krijgt.

Wijn - Spijs

Deze 30 jaar oude port kan gelijk gedronken worden. Eenmaal geopend kan hij wel twee maanden open staan. Combineer deze wijn met oude Hollandse kazen of met een mooie sigaar.

Meer informatie
Product Grahams 30 Years Old Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type Port
Regio Porto
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 99,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl