Grahams 30 Years Old Tawny Port

Graham's Port 30 Years Old Tawny Port

Grahams Fine Ruby Port

Graham's Fine Ruby Port

Graham's Port 40 Years Old Tawny Port

€ 169,95
SKU
MON-VER-0531742-1
Graham's Port 40 Years Old Tawny Port is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Graham's Port 40 Year Old Tawny Port

Graham's Port 40 Year Old Tawny Port is een bijzondere en buitengewoon verfijnde portwijn die behoort tot de hoogste categorie van Tawny Ports. Deze exclusieve wijn wordt geproduceerd door het gerenommeerde Portugese wijnhuis Graham's, dat een lange geschiedenis heeft in het maken van hoogwaardige portwijnen.

De aanduiding "40 Year Old" onthult dat deze Tawny Port een indrukwekkende rijpingstijd van maar liefst 40 jaar heeft ondergaan in eikenhouten vaten. Dit maakt het een zeldzame en uitzonderlijke wijn, met een uniek en complex smaakprofiel dat alleen kan worden bereikt door langdurige rijping en oxidatie.

Graham's 40 Year Old Tawny Port heeft een prachtige amberkleurige tint die de lange rijpingsperiode weerspiegelt. Het aroma is weelderig en intens, met een overvloed aan geuren zoals gedroogd fruit, noten, karamel, toffee en subtiele tonen van exotische kruiden.

De smaak is weelderig en zijdezacht, met een perfecte balans tussen de zoetheid van het rijpe fruit en de verfrissende zuurgraad. Het heeft een ongelooflijke diepte en complexiteit, wat het tot een ware traktatie maakt voor de zintuigen.

Deze Tawny Port is een meesterwerk van vakmanschap en toewijding, en het getuigt van de rijke traditie en het erfgoed van het wijnhuis Graham's. Met zijn zeldzame en verfijnde karakter zal Graham's 40 Year Old Tawny Port ongetwijfeld indruk maken op liefhebbers van portwijnen en een onvergetelijke ervaring bieden.

Wijn - Spijs

Graham's 40 Year Old Tawny Port is een uitzonderlijke wijn om te koesteren bij bijzondere gelegenheden. Het is een prachtige afsluiting van een maaltijd en een perfecte begeleider bij decadente desserts, zoals crème brûlée, amandelgebak, chocoladedesserts en harde kazen.

Graham's Port 40 Year Old Tawny Port

Graham's Port 40 Year Old Tawny Port is een uitstekend alternatief voor Vintage Port voor minder formele gelegenheden. Oude Tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een Vintage is deze Port niet geschikt om lang te bewaren.

Wij adviseren binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Serveer licht gekoeld.

Graham's Port

Graham's is een vooraanstaand en historisch Portugees wijnhuis dat wereldwijd bekend staat om zijn premium portwijnen. Het wijnhuis werd opgericht in 1820 door de Schotse koopman William Graham en heeft sindsdien een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd in de productie van port.

Graham's staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Het wijnhuis bezit en beheert enkele van de beste wijngaarden in de Douro-vallei, waar de druiven van uitstekende kwaliteit worden geteeld voor hun portwijnen.

Het merk Graham's is een icoon in de portwereld en wordt zeer gewaardeerd door kenners en liefhebbers vanwege de uitmuntende smaakprofielen en de lange geschiedenis van het wijnhuis. Of het nu gaat om een Vintage Port voor een speciale gelegenheid of een Tawny Port om van te genieten na een maaltijd, Graham's biedt een uitgebreide reeks van hoogwaardige portwijnen die een ware traktatie zijn voor de zintuigen.

Meer informatie
Product Graham's 40 Years Old Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type wijn Port
Regio Porto
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 169,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1