Grahams 30 Years Old Tawny Port

Graham's Port 30 Years Old Tawny Port

Grahams Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Graham's Fine Ruby Port (doos van 6 flessen)

€ 83,70
SKU
VER-0531405

Graham's Fine Ruby Port

Graham's Fine Ruby Port is een port gemaakt van Tinta Barroca, Touriga Franca, Tinto Cao en Touriga Nacional druiven.

W & J Graham's

Is het verhaal van twee families gedurende drie eeuwen. Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om de productie van de beste Portwijnen.

Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Graham's Fine Ruby Port

Graham’s Ruby Port heeft een mooie robijnrode kleur. Een jeugdige frisheid en verleidelijke rijpe fruitgeuren van zwarte en rode vruchten kenmerken deze Port. Rijke mondvulling, gecombineerd met een goede balans.

De druiven voor de Ruby Port komen van vijf bijzondere wijngaarden (quintas) langs de Douro, waaronder Quinta dos Malvedos. De wijngaard is in bezit van één lid van de Symington familie. De van oorsprong rijke schist bodem staat aan de basis van de grote Port wijnen.

Ruby Port wordt jong gebotteld, zo behoudt de wijn zijn fruitige karakter en intense aroma’s. Door de toevoeging van alcohol stopt de vergisting van suikers en krijgt deze Graham's zijn rijke volle smaak.

Wijn - Spijs

Deze Port van Graham's is uitermate geschikt om bij de borrel te drinken. Gecombineerd met harde kazen of wat dacht u van brokspeculaas.

Meer informatie
Product Graham's Fine Ruby Port
Producent Grahams Port
Type wijn Port
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl