Grahams 30 Years Old Tawny Port

Grahams 30 Years Old Tawny Port

Grahams Fine Tawny Port

Grahams Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Grahams Fine Ruby Port (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
VER-0531405

W & J Graham's

Is het verhaal van twee families gedurende drie eeuwen. Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om de productie van de beste Portwijnen.

Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Grahams Fine Ruby Port

Heeft een mooie robijnrode kleur. Deze port heeft een jeugdige frisheid en verleidelijke rijpe fruitgeuren van zwart en rood fruit. De wijn geeft een rijkelijke mondvulling en een goede balans. De afdronk is lang en intens.

Deze Port is uitermate geschikt om alledag te drinken of combineer de wijn met harde kazen.

W&J Grahams is een Port producent van zeer hoge kwaliteit. Al vele generaties wordt het gerund door de Symington familie.

Graham’s bezit eigen wijngaarden maar koopt ook kwalitatief hoogstaand fruit van lokale boeren. Sommige leveren al drie generaties fruit aan de Symington familie.

Druivensoort(en): Tinta Barocca, Touriga Francesa, Tinto Cao, Touriga Nacional

Traditionele vinificatie. Ruby Port wordt jong gebotteld, zo behoudt de wijn zijn fruitige karakter en intense aroma’s.

Meer informatie
Product Grahams Fine Ruby Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type Port
Regio Douro
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl