Grahams Fine Ruby Port

Graham's Fine Ruby Port

Graham's Late Bottled Vintage

Graham's Late Bottled Vintage

Graham's Fine Tawny Port

€ 14,95
SKU
MON-VER-0531425
Graham's Fine Tawny Port is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Graham's Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port is een heerlijke en toegankelijke portwijn, geproduceerd door het gerenommeerde Portugese wijnhuis Graham's. Het is een Tawny Port die staat voor kwaliteit en vakmanschap, maar met een kortere rijpingstijd dan de langdurig gerijpte Tawny Ports.

De term "Fine Tawny" verwijst naar de lichtere kleur van de wijn, die een mooie amber- tot oranjekleurige tint heeft. Deze kleur is het resultaat van een kortere rijping in eikenhouten vaten, waardoor de wijn zijn jeugdige en frisse karakter behoudt.

Graham's Fine Tawny Port biedt een verleidelijk aroma van rijpe bessen, gedroogd fruit en zachte kruidige tonen. De smaak is levendig en fruitig, met een evenwichtige zoetheid en een aangename frisheid.

Graham's Fine Tawny Port is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en toch smaakvolle portervaring. Het is een toegankelijke wijn die gemakkelijk te waarderen is, zelfs voor diegenen die nog niet eerder port hebben geproefd. Met zijn heerlijke smaken en soepele karakter is Graham's Fine Tawny Port een wijn om van te genieten bij verschillende gelegenheden.

Wijn - Spijs

Graham's Fine Tawny Port is zeer veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Het is een heerlijke wijn om puur te drinken als aperitief, licht gekoeld. Het kan ook worden geserveerd bij diverse desserts, zoals notentaart, appelgebak of fruitdesserts.

Graham's Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port is een port gemaakt van Tinta Barroca, Touriga Franca, Tinto Cao en Touriga Nacional druiven.

Graham's Port

Graham's is een vooraanstaand en historisch Portugees wijnhuis dat wereldwijd bekend staat om zijn premium portwijnen. Het wijnhuis werd opgericht in 1820 door de Schotse koopman William Graham en heeft sindsdien een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd in de productie van port.

Graham's staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Het wijnhuis bezit en beheert enkele van de beste wijngaarden in de Douro-vallei, waar de druiven van uitstekende kwaliteit worden geteeld voor hun portwijnen.

Het merk Graham's is een icoon in de portwereld en wordt zeer gewaardeerd door kenners en liefhebbers vanwege de uitmuntende smaakprofielen en de lange geschiedenis van het wijnhuis. Of het nu gaat om een Vintage Port voor een speciale gelegenheid of een Tawny Port om van te genieten na een maaltijd, Graham's biedt een uitgebreide reeks van hoogwaardige portwijnen die een ware traktatie zijn voor de zintuigen.

Meer informatie
Product Graham's Fine Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type wijn Port
Regio Douro
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 14,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 6