Grahams Fine Ruby Port

Grahams Fine Ruby Port (doos van 6 flessen)

Grahams Late Bottled Vintage

Grahams Late Bottled Vintage (doos van 6 flessen)

Grahams Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
VER-0531425

W & J Graham's

Is het verhaal van twee families gedurende drie eeuwen. Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om de productie van de beste Portwijnen.

Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Grahams Fine Tawny Port

Heeft een licht bruinachtige rode kleur. Aroma’s van rijp fruit en gedroogd fruit. De kenmerkende notenachtige Tawny geur is al goed te ruiken. De smaak is droger dan Ruby maar nog wel zoetig. Veelzijdig karakter met een goede balans.

Deze Grahams Port is heerlijk bij belegen en rijpere kaassoorten, dadels, vijgen, noten en chocolade.

W&J Graham's is een Port producent van zeer hoge kwaliteit. Al vele generaties wordt het gerund door de Symington familie. Graham’s bezit eigen wijngaarden maar koopt ook kwalitatief hoogstaand fruit van lokale boeren. Sommige leveren al drie generaties fruit aan de Symington familie.

Na vinificatie rijpt de wijn drie jaar in houten vaten. Een veelzijdige Port voor alledag. Eenmaal open is deze Port een week of vier te bewaren.

Meer informatie
Product Grahams Fine Tawny Port
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type Port
Regio Douro
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl