Grahams Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Grahams Six Grapes Port

Graham's Six Grapes Port (doos van 6 flessen)

Graham's Late Bottled Vintage (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
VER-0532027

Graham's Port LBV

Graham's Port Late Bottled Vintage is een port gemaakt van Touriga Nacional, Sousão, Tinta Amarela, Tinta Barroca en Touriga Franca druiven.

W & J Graham's

Is het verhaal van twee families gedurende drie eeuwen. Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om de productie van de beste Portwijnen.

Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Graham's Port Late Bottled Vintage

Graham's Port LBV heeft een diepe, donkerrode kleur en een aromatisch bouquet van zwarte bessen, munt en bloemen. De smaak is rijk en zoet en is mooi in balans met zachte tannine.

Deze port word traditioneel gemaakt en verblijft 4 tot 6 jaar op houten vaten en maakt geen ontwikkeling meer door op fles. Blijft zo'n 2 a 3 jaar na botteling perfect van kwaliteit.

Hout gelagerde ports dienen na opening bij voorkeur binnen een maand te worden geconsumeerd.

Wijn - Spijs

Graham's Late Bottled Vintage smaakt heerlijk bij harde kazen, nootjes of gedroogd fruit.

Meer informatie
Product Grahams Late Bottled Vintage
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type Port
Regio Porto
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 19,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl