Grahams Fine Tawny Port

Grahams Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Grahams Six Grapes Port

Grahams Six Grapes Port (doos van 6 flessen)

Grahams Late Bottled Vintage (doos van 6 flessen)

€ 113,70
SKU
VER-0532027

W & J Graham's

Is het verhaal van twee families gedurende drie eeuwen. Al bijna tweehonderd jaar is W & J Graham's een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om de productie van de beste Portwijnen.

Graham's is altijd een pionier geweest. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Grahams Port Late Bottled Vintage

Heeft een diepe, donkerrode kleur en een aromatisch bouquet van zwarte bessen, munt en bloemen. De smaak is rijk en zoet en is mooi in balans met zachte tannine.

Graham's Late Bottled Vintage smaakt heerlijk bij harde kazen, nootjes of gedroogd fruit.

Het Huis Graham's staat bekend om het hoge kwaliteitsniveau van zijn Portwijnen. Met name Vintage Port en Late Bottled Vintage Port scoren in vergelijkende proeverijen steeds zeer goed.

Deze port is samengesteld uit een vijftal druivensoorten: Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz en Tinto Cão.

Deze port word traditioneel gemaakt en verblijft 4 tot 6 jaar op houten vaten en maakt geen ontwikkeling meer door op fles. Blijft zo'n 2 a 3 jaar na botteling perfect van kwaliteit.

Houtgelagerde ports dienen na opening bij voorkeur binnen een maand te worden geconsumeerd.

Meer informatie
Product Grahams Late Bottled Vintage
Land Portugal
Producent Grahams Port
Type Port
Regio Porto
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 18,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl