Alois Lageder Cabernet Riserva

Alois Lageder Cabernet Riserva (doos van 6 flessen)

Heinrich Blaufränkisch

Heinrich Blaufränkisch (doos van 6 flessen)

Heinrich Red (doos van 6 flessen)

€ 81,00
SKU
RES-0919020

Heinrich Naked Red

Is een heerlijke rode wijn uit de regio Burgenland Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Blaufränkisch, St Laurent, Zweigelt druiven door Weingut Heinrich.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 14° C en 16° C.

Weingut Heinrich

Heinrich heeft weinig woorden nodig om zijn wijnverhaal te vertellen: Zweigelt, Blaufränkisch en St. Laurent (oude Pinot Noir kloon) vertolken de hoofdrol, Pinot Noir, Chardonnay en Weißburgunder de bijrollen. Het spektakel wordt geregisseerd door Gernot Heinrich en Moeder Natuur vanuit een holistische, biodynamische beleving, waarin traditie en innovatie op eigen wijze elkaar vinden. De wijngaarden van Gernot Heinrich liggen in Gols, Neusiedlersee, tussen het beroemde meer en de grens met Hongarije. In de directe omgeving van het wijnhuis bevinden zich de vier bekende percelen van Heinrich. Altenberg ligt aan de rand van het Parndorfer Platte, met een prachtig uitzicht op het meer. De bodem met een halfzware tot zware structuur, bestaat uit poreus, kalkhoudend, droog en goed drainerend leem met kiezels. Goldberg ligt naast Altenberg, met dezelfde bodemstructuur, op droog en goed drainerend leemhoudend zand met wat kiezels maar geen kalk. Door de invloed van de noordwestelijke winden is dit een koeler perceel, zeer geschikt voor vroegrijpe blauwe druiven. Salzberg heeft een soortgelijke ligging als Altenberg, maar het leem met kiezels bevat veel meer kalk. Gabarinza bestaat uit twee golvende delen met een zuidelijk georiënteerde helling. De bodem bestaat eveneens uit leem en wat kiezels en heeft een hoog kalkgehalte.

Heinrich Naked Red

Heinrich Red is een wijn die precies doet wat ervan wordt verwacht, het is rood, verrukkelijk en zeer vriendelijk geprijsd! Een allemansvriend barstensvol fruit (kersen!) en een hint van specerijen voor dagelijks gebruik. 

Wijn - Spijs

Deze rode wijn is een puur vloeibaar dagelijks genot, geweldige wijn voor op het zomerse terras, picknicks, landelijk buffetten, lichte lunch, barbecue, feesten, informele recepties en etentjes.

Meer informatie
Product Heinrich Red
Land Oostenrijk
Producent Weingut Heinrich
Type Rode wijn, Biologisch, Vegan
Regio Neusiedlersee
Druivensoort Blaufrankisch, St. Laurent, Zweigelt
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 13,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl