La Crema Monterey Pinot Noir

La Crema Monterey Pinot Noir

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir

€ 21,45
SKU
VER-0443055
Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir heeft aroma's van kersen, aardbeien en frambozen met elegante aardse tonen. Accenten van cola, vanille, toast en milde kruiden maken de wijn compleet. Dit alles heeft Kendall Jackson prachtig verpakt in de Vintner's Reserve door middel van frisse zuren en rijpe taninne. Complexiteit om nog lang van te genieten! De wijngaarden liggen in verschillende County’s, waarvan de belangrijkste Sonoma County, Monterey County en Mendocino County zijn.

De wijn heeft 7 maanden gerijpt in 94% Franse eikenhouten vaten (waarvan 21% nieuw eikenhout) om de hints van toast, vanille en ceder te verkrijgen. De andere 6% is in Amerikaanse vaten gerijpt, wat rijkheid en complexiteit aan de wijn geeft.

De wijngaarden liggen in verschillende County’s, waarvan de belangrijkste Sonoma County, Monterey County en Mendocino County zijn.

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij wit vlees en gevogelte. Licht gekoeld ook heerlijk bij visgerechten en salades.

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir is een heerlijke Californische rode wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Kendall Jackson

In 1974 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten. Vervolgens verving hij deze bomen voor wijnstokken Chardonnay. Hiermee werd wijnhuis Kendall-Jackson in 1982 geboren. Jess Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay wijn in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series, wijnen winnen prestigieuze prijzen en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson.

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir
Land Californië
Producent Kendall Jackson
Type wijn Rood
Regio Sonoma
Druivensoort Pinot Noir
Prijs per fles € 21,45
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1