Pareto's Estate Zinfandel

Pareto's Estate Zinfandel

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

€ 18,95
SKU
VER-0443066
Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel is een rustieke wijn met aroma’s van pruim, aardbeien en braambes. Stevige tannines. Accenten van ceder en kruiden brengen de wijn naar een prachtige afdronk, die lang aanhoudt. De wijngaarden liggen in verschillende County’s, te weten Sonoma County, Napa County, Mendocino County, Santa Barbara County en Lake County. Moderne artisanale vinificatie met 6 maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Met moderne technieken wordt een fruitige rijpe wijn gemaakt. Met 9 maanden houtlagering op kleine Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten, waarvan 15% op nieuw eiken, krijgt de rode wijn een serieus en volwassen karakter.

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij rood vlees, wildgerechten en stevige kaassoorten.

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel is een heerlijke Californische rode wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Zinfandel druiven.

Kendall Jackson

In 1974 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten. Vervolgens verving hij deze bomen voor wijnstokken Chardonnay. Hiermee werd wijnhuis Kendall-Jackson in 1982 geboren. Jess Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay wijn in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series, wijnen winnen prestigieuze prijzen en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson.

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel
Land Californië
Producent Kendall Jackson
Type wijn Rood
Regio Sonoma
Druivensoort Overige druiven rood
Prijs per fles € 18,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1