beringer classic zinfandel rosé -  california rose - californische rose - californische zinfandel rose

Beringer Zinfandel Rosé (doos van 12 flessen)

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel (doos van 6 flessen)

€ 112,50
SKU
VER-0443066

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

Is een heerlijke Californische rode wijn van wijnhuis Kendall Jackson uit Sonoma Coast Californië USA. Deze wijn is gemaakt van Zinfandel druiven.

Kendall Jackson

In 1974 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten. Vervolgens verving hij deze bomen voor wijnstokken Chardonnay. Hiermee werd wijnhuis Kendall-Jackson in 1982 geboren. Jess Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay wijn in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series, wijnen winnen prestigieuze prijzen en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson.

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel is een rustieke wijn met aroma’s van pruim, aardbeien en braambes. Stevige tannines. Accenten van ceder en kruiden brengen de wijn naar een prachtige afdronk, die lang aanhoudt. 

De wijngaarden liggen in verschillende County’s, te weten Sonoma County, Napa County, Mendocino County, Santa Barbara County en Lake County. Moderne artisanale vinificatie met 6 maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Met moderne technieken wordt een fruitige rijpe wijn gemaakt. Met 9 maanden houtlagering op kleine Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten, waarvan 15% op nieuw eiken, krijgt de rode wijn een serieus en volwassen karakter.

Wijn - Spijs

Aanbevolen bij rood vlees, wildgerechten en stevige kaassoorten.

Meer informatie
Product Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel
Land Californië
Producent Kendall Jackson
Type Rode wijn
Regio Sonoma
Druivensoort Zinfandel
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 18,75
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl