Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir

Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir (doos van 6 flessen)

Schug Pinot Noir Sonoma Coast

Schug Pinot Noir Sonoma Coast (doos van 6 flessen)

Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir (doos van 3 flessen)

€ 225,00
SKU
RES-0920001

Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir

Is een heerlijke Californische rode wijn van Winery Kistler uit Sonoma Coast California. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Kistler Vineyards

Kistler Vineyards is een boutique wijnmakerij die zich toelegt op de vinificatie van Chardonnay en Pinot Noir van wereldklasse. Zij produceren Chardonnay en Pinot Noirs die afkomstig zijn van een wijngaard. 

Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir

Heeft een intense, diepe paarse kleur. Levendige neus, volop primaire (fruit) aroma’s van zwarte en blauwe bessen en viooltjes, ondersteund door opvoeding nuances als grafiet en cederhout (sigarenkistje). Het mondgevoel is fantastisch, fris en krachtig tegelijk, intens geconcentreerd en zuiver, eindigend in een boeiende, wilde finale waarin de mineraliteit helemaal loskomt.

Wijn - Spijs

Door zijn grote frisheid, fruitigheid, mineraliteit en complexiteit is dit een zeer bijzondere wijn voor de gastronomie. Geweldig bij klassieke eenden-, patrijzen- of wilde duivenborst met een zoetzure krieken-, cranberry’s- of bessensaus. Ideale wijn voor het jachtseizoen, met de nadruk op wild zwijn, hert, haas, ouderwets lekker met een garnituur van groente en fruit. Zin in een avontuur? Probeer deze wijn eens licht gekoeld, met snel gebakken of gegrilde tonijn- of marlijn steaks met cajun kruiden!

Meer informatie
Product Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir
Land Californië
Producent Kistler Vineyards
Type Rode wijn
Regio Sonoma
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 75,00
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl