Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère (doos van 6 flessen)

Montes Reserva Cabernet Sauvignon

Montes Reserva Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Los Vascos Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
MON-32084

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña Los Vascos uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Viña Los Vascos 

Op de plaats waar nu Viña Los Vascos staat (Colchagua Vallei in Midden-Chili), werden 250 jaar geleden door de familie Echenique de eerste wijnstokken aangeplant. Omstreeks 1850 werden de eerste Franse druivenrassen geïntroduceerd. In 1981 kreeg de bodega definitief de naam Viña Los Vascos, een eerbetoon aan de oorspronkelijke Baskische eigenaren. Sinds 1988 maakt Los Vascos deel uit van de Domaines Barons de Rothschild (Lafite), een groep wijnhuizen onder leiding van het befaamde Château Lafite-Rothschild in Bordeaux. De wijngaarden liggen op ruim 120 meter hoogte en op ca. 40 kilometer van de Stille Oceaan. Wind van zee tempert de hitte tijdens de zomermaanden en ‘s winters is het gebied vrij van vorst. Door de flinke temperatuurverschillen tussen dag en nacht rijpen de druiven langzaam en krijgen ze alle gelegenheid om hun volledige aromapotentieel te ontwikkelen.

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Deze Chileense wijn is krachtig dieprood van kleur. Los Vascos Cabernet Sauvignon bezit een zuiver Cabernet aroma met nuances van rood en zwart fruit, licht kruidige toets, een vleugje laurier en een beschaafde houttoets. Fris en soepele aanzet, elegante smaakontwikkeling met zuiver fruit, prettige tannines en een verrassend lange afdronk.

Wijn - Spijs

Deze wijn is heerlijk bij fijne vleesgerechten met rijke sauzen (lam, rund), wild en bij diverse kazen.

Meer informatie
Product Los Vascos Cabernet Sauvignon
Land Chili
Producent Vina Los Vascos
Type Rode wijn
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl